Dyskusja nt. FAB

Moderator: Victorio Marcos

Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Re: Dyskusja nt. FAB

Post autor: Ronon Dex »

Anastasia Windsachen pisze: 12 maja 2025, 22:26 Przy przybliżeniu widać nawet najmniejsze "nie stawać".
Słabo widać... ;)

Bo to jest napis "NO PINTAR" wstawiony zamiast oryginalnego "DO NOT PAINT". Oczywiście z translatora bo hiszpańskiego nie znam.
Anastasia Windsachen pisze: 12 maja 2025, 19:03 Teraz coś podobnego robię koło F-15, bo tam niestety paint kit to też UV i tekstury po których trzeba mazać...
Robisz własny paint kit do F-15 od DC Designs? To się uśmiechnę, bo zaoszczędzi mi to trochę czasu... w razie czego służę tymi, które sobie "podrasowałem" dla innych maszyn.
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel
Kontakt:

Post autor: Anastasia Windsachen »

Ronon Dex pisze: 13 maja 2025, 07:03 Robisz własny paint kit do F-15 od DC Designs? To się uśmiechnę, bo zaoszczędzi mi to trochę czasu... w razie czego służę tymi, które sobie "podrasowałem" dla innych maszyn.
Yup, właśnie ten. Docelowo dla obu wersji, w końcu to tylko zmiana w pierwszym pliku z dziobem. Natomiast robię to pobocznie i gdy akurat nie robię innych rzeczy, więc do pełni efektów jeszcze daleko
HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Anastasia Windsachen pisze: 13 maja 2025, 16:22 Yup, właśnie ten. Docelowo dla obu wersji, w końcu to tylko zmiana w pierwszym pliku z dziobem. Natomiast robię to pobocznie i gdy akurat nie robię innych rzeczy, więc do pełni efektów jeszcze daleko
Nie pali się...

Ja zacząłem kombinować z M-346 FA (pewnikiem go się nazwie jakoś np. AT-8... choć muszę przeanalizować dotychczasowe nazwy a RAT by dobrać kolejny numer), jako uzupełnienie dla F-2C/D (czyli F-16C/D).

Tak sobie wykombinowałem skrzydło lotnicze z jedną eskadrą F-2C/D i dwoma na takim "samolocie bojowym dla ubogich".
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel