Reza I Pahlavi pisze: 08 kwie 2025, 14:41
...to czarne tło w II FN jednak daje po oczach!
To coś można jednak przełączyć na wersję z białym tłem... co nie zmienia faktu, że tamto forum jest "brzydkie jak kupa"...
A wiesz, że spór o estetykę i kolory był powodem, dla którego nawet jakbym bardzo chciał to nie mogę kontynuować działań w Nan Di (które niegdyś wymyśliłem). Lata temu (w czasach nieboszczki Bialenii) niejaki Waksman chciał stworzyć wspólne forum dla państw Nordaty... jeszcze wcale nie było mowy o jakiejś federacji, tylko o czymś takim jak teraz Bastion - jednym, wspólnym miejscem informatycznym.
No i stworzył forum... było jeszcze brzydsze niż to obecne FN. Kolorków "milion", totalnie "oczojebne"... nie szło na to patrzeć dłużej jak 2-3 minuty, bo oczy bolały
Jak w temacie o tej przyszłej wspólnocie informacyjnej zwróciłem na to uwagę to się gość totalnie i niespodziewanie "zesrał". Zaczął pyszczyć i obrażać, płakał i "tupał nóżkami" bo jego "dzieło" ponoć było idealne i "piękne". Mieliśmy tylko je wychwalać pod niebiosa.
W efekcie do dzisiaj jesteśmy śmiertelnymi wrogami w mikro...
Nie mam tam wstępu... inna sprawa, że nie wcale chcę.
Karol Keane pisze: 08 kwie 2025, 16:06
Tak pokrótce z bieżących spraw, to Wyspa Małgorzaty została najechana przez piratów
Ale to odparła i teraz tworzy stosowne siły zbrojne... drugi raz piractwu się nie uda. Ponieważ zupełnie niezależnie z piractwem był (stosunkowo niedawno - parę miesięcy temu) niedawno problem w Leocji, a co za tym idzie w Oceanii Leockiej to jest to pewien pomysł na narrację na Oceanie Wirtualnym Centralnym.
Reza I Pahlavi pisze: 08 kwie 2025, 14:41
Chyba wybiorę Bolivarię, żeby zostać na Bastionie.
Jako,że jest Mark Felt i jego stan New Olympic, to daje to ciekawą możliwość narracyjną

)
Popieram... Bolivaria jest bardzo fajną inicjatywą i z tradycjami. Niestety obecnie nieco monotematyczną... sama piłka kopana, ale rozumiem, że to jakieś hobby Szanownego Victorio Marcosa.
Pewnie Twoje pomysły i narracja dobrze by to uzupełniły o nieco inną tematykę. Moim zdaniem moglibyście stworzyć niezły "team". Jakbyście potrzebowali pomocy w jakimś dłubaniu graficznym czy wojskowości to chętnie pomogę w ramach wolnego czasu.