Vice President's Express: From City to City
Re: Vice President's Express: From City to City
Panie Vice Prezydencie może Pan odwiedzić śmiało Old Town, świetne miejsce, kameralne i w sam raz aby przyciągnąć uwagę innych mieszkańców
.

- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Bardzo dziękuję za propozycję. Old Town będzie następnym punktem cyklu wizyt.Mark Felt pisze: 09 lip 2024, 13:14 Panie Vice Prezydencie może Pan odwiedzić śmiało Old Town, świetne miejsce, kameralne i w sam raz aby przyciągnąć uwagę innych mieszkańców.
Mam nadzieję, że uda się zaplanować podróż przed końcem lata, bo miałem nadzieję opalić się trochę na plażach Tropico.Francisco País pisze: 09 lip 2024, 00:05 Doceniam piękną inicjatywę. Na wizytę w Tropico przyjdzie Panu jeszcze trochę poczekać, bo nasz ubogi stan nie jest jeszcze przygotowany na podjęcie tak znamienitego gościa, ale zapewniam, że w najbliższej przyszłości oglosimy gotowość do organizacji objazdu po stanie.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Czy gubernatorzy stanów Waswanipi, Wildland oraz Navimay mają jakieś sugestie, jakie miasta powinienem odwiedzić? @Yannick Cartier @Ronon Dex @Azyen J. Hofsteede
Chętnie odwiedziłbym także D.C. Może Mr President chciałby wysłać mnie w jakieś konkretne miejsce Dystryktu?
@Mark Felt
Zastanawiam się także nad wizytą na terenach niezorganizowanych, choć nie do końca wiem, czego można się tam spodziewać...
Chętnie odwiedziłbym także D.C. Może Mr President chciałby wysłać mnie w jakieś konkretne miejsce Dystryktu?
Zastanawiam się także nad wizytą na terenach niezorganizowanych, choć nie do końca wiem, czego można się tam spodziewać...
- Yannick Cartier • Stempel
- Kontakt:
Jeśli chodzi o Waswanipi, to po pierwsze Chanteloup jako największe miasto i stolica stanu. W grę wchodzi również Saint-Jacques - tu są największe przedsiębiorstwa tradycyjnego przemysłu, czyli rybołówstwa. Jeśli Mr Vice President chciałby przy okazji wizyty trochę wypocząć w bliskości z naturą, polecam miasteczko Deer Lake. A jeśli zechciałby Pan postawić na ludność rdzenną, to Oskelaneo jest najlepszą opcją. 
- Azyen J. Hofsteede • Stempel
- Kontakt:
Cóż, zachęcam do odwiedzenia zarówno Talow jak I Amnis City. Polecam również Las Cazadores, ze względu na piękne widoki. Odradzam natomiast zbliżania się do terenów Natoyaah Pato, gdyż aktualnie trwa tam pacyfikacja piratów.

- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Został mi tylko Wildland i Dystrykt Centralny, a potem ewentualnie druga runda, w końcu minęło dopiero nieco więcej niż połowa kadencji.
@Ronon Dex @Mark Felt Jakieś propozycje?
@Ronon Dex @Mark Felt Jakieś propozycje?
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Milczenie traktuję jako brak zainteresowania moim przyjazdem. Przyjmuję do wiadomości.