Vice President's Express: From City to City
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Vice President's Express: From City to City
Szanowni Arcadyjczycy,
Jako świeżo upieczony wiceprezydent przedstawiam nową inicjatywę "Vice President's Express: From City to City", serię wizyt wiceprezydenta w różnych miastach naszego kraju. Ten cykl podróży po Arcadii ma na celu zacieśnienie współpracy pomiędzy władzami federalnymi a lokalnymi społecznościami, omówienie kluczowych kwestii i wspieranie lokalnych inicjatyw. W każdym mieście, które odwiedzi wiceprezydent, przewidziane są spotkania z mieszkańcami, przedsiębiorcami oraz przedstawicielami samorządów.
Program "Vice President's Express" ma za zadanie zwrócić uwagę na miasta, które dotychczas nie znajdowały się w centrum uwagi. Przez serię wizyt, wiceprezydent będzie mógł bezpośrednio wsłuchiwać się w głosy samorządów, by następnie przedstawiać je Prezydentowi oraz Kongresowi. Spotkania będą także okazją do przedstawienia nowych planów i inicjatyw, które mają bezpośredni wpływ na życie codzienne mieszkańców.
Wiceprezydent odwiedzi zarówno duże aglomeracje, jak i mniejsze miasta. Bardzo proszę gubernatorów o wytypowanie miast, które powinienem odwiedzić. @Obywatel Arcadii
Zapraszam wszystkich mieszkańców do udziału w spotkaniach, które będą świetną okazją do dialogu, wymiany opinii i wspólnego planowania przyszłości. Nie przegapcie okazji, aby osobiście spotkać się z wiceprezydentem, gdy "Vice President's Express" zawita do Waszego miasta!
Jako świeżo upieczony wiceprezydent przedstawiam nową inicjatywę "Vice President's Express: From City to City", serię wizyt wiceprezydenta w różnych miastach naszego kraju. Ten cykl podróży po Arcadii ma na celu zacieśnienie współpracy pomiędzy władzami federalnymi a lokalnymi społecznościami, omówienie kluczowych kwestii i wspieranie lokalnych inicjatyw. W każdym mieście, które odwiedzi wiceprezydent, przewidziane są spotkania z mieszkańcami, przedsiębiorcami oraz przedstawicielami samorządów.
Program "Vice President's Express" ma za zadanie zwrócić uwagę na miasta, które dotychczas nie znajdowały się w centrum uwagi. Przez serię wizyt, wiceprezydent będzie mógł bezpośrednio wsłuchiwać się w głosy samorządów, by następnie przedstawiać je Prezydentowi oraz Kongresowi. Spotkania będą także okazją do przedstawienia nowych planów i inicjatyw, które mają bezpośredni wpływ na życie codzienne mieszkańców.
Wiceprezydent odwiedzi zarówno duże aglomeracje, jak i mniejsze miasta. Bardzo proszę gubernatorów o wytypowanie miast, które powinienem odwiedzić. @Obywatel Arcadii
Zapraszam wszystkich mieszkańców do udziału w spotkaniach, które będą świetną okazją do dialogu, wymiany opinii i wspólnego planowania przyszłości. Nie przegapcie okazji, aby osobiście spotkać się z wiceprezydentem, gdy "Vice President's Express" zawita do Waszego miasta!
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Re: Vice President's Express: From City to City
Rewelacyjna inicjatywa Panie Vice Prezydencie!
Ma Pan moje pełne poparcie w tym projekcie, mam nadzieję, że niebawem uda nam się dowiedzieć i odwiedzić masę ciekawych miejsc. Myślę, że mój rodzinny stan New Olympia również będzie wstanie coś ciekawego zaoferować.
Ma Pan moje pełne poparcie w tym projekcie, mam nadzieję, że niebawem uda nam się dowiedzieć i odwiedzić masę ciekawych miejsc. Myślę, że mój rodzinny stan New Olympia również będzie wstanie coś ciekawego zaoferować.

- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Bardzo dziękuję za poparcie. Zachęcam do wyboru miast ze stanu New Olympia, które powinienem odwiedzić w pierwszej kolejności. O to samo proszę pozostałych gubernatorów. Planuję już w najbliższy weekend wybrać się w pierwszą podróż!
Generalnie to powinniśmy (oprócz wreszcie... wybrania lub kolejnego opracowania godła) siąść nad kwestią topografii czyli zacząć pracę nad mapą Arcadii... bo warto mieć te miasta zaznaczone i nazwane. Co prawda @Julius Ludovici zaczął jakieś opracowanie terenu (i dlatego nie chciałem się wcinać), ale nie wiem czy będzie tworzył na tej bazie poważną mapę czy może sobie to odpuścił?Andrew Hordeman pisze: 03 lip 2024, 13:51 Zachęcam do wyboru miast ze stanu New Olympia, które powinienem odwiedzić w pierwszej kolejności. O to samo proszę pozostałych gubernatorów. Planuję już w najbliższy weekend wybrać się w pierwszą podróż!
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
To prawda. Mapa Arcadii bardzo by się przydało, żeby tworzona przez nas narracja była spójna. Jako gubernator Redrock jestem chętny do współpracy przy jej tworzeniu.
- Julius Ludovici • Stempel
- Kontakt:
Generalnie to z mapami było tak, że przez kontakt prywatny prosiłem mr @Azyen J. Hofsteede o przygotowanie map, wrzucając sugestie co i jak ma zostać zaznaczone. Oczywiście, możemy nawiązać współpracę w tworzeniu mapy, ale z mojej strony to z reguły by kończyło się na sugestiach, gdyż nie posiadam wystarczających umiejętności do stworzenia dobrej mapy pod względem jakości. Tu mr Hofsteede jest o wiele bardziej użyteczny.Ronon Dex pisze: 03 lip 2024, 20:07 Generalnie to powinniśmy (oprócz wreszcie... wybrania lub kolejnego opracowania godła) siąść nad kwestią topografii czyli zacząć pracę nad mapą Arcadii... bo warto mieć te miasta zaznaczone i nazwane. Co prawda @Julius Ludovici zaczął jakieś opracowanie terenu (i dlatego nie chciałem się wcinać), ale nie wiem czy będzie tworzył na tej bazie poważną mapę czy może sobie to odpuścił?
Mr @Andrew Hordeman zapraszam Pana na mały tour po stanie Whiteland. Proponuję trasę Asentamiento - Riverdale - Pepper Lake City
Nie chcę dublować roboty... dogadaj się z tym Azyen J. Hofsteede czy będzie robił mapę czy może mam się za to zabrać i robimy ją wtedy tutaj wspólnie na forum. Sugestie są bardzo ważne... sama mechaniczna i graficzna robota to Pan Pikuś - przy robieniu mapy potrzebna jest przede wszystkim współpraca w wymyślaniu sytuacji, topografii, wymyślaniu nazw itd.Julius Ludovici pisze: 04 lip 2024, 10:14 Generalnie to z mapami było tak, że przez kontakt prywatny prosiłem mr @Azyen J. Hofsteede o przygotowanie map, wrzucając sugestie co i jak ma zostać zaznaczone. Oczywiście, możemy nawiązać współpracę w tworzeniu mapy, ale z mojej strony to z reguły by kończyło się na sugestiach, gdyż nie posiadam wystarczających umiejętności do stworzenia dobrej mapy pod względem jakości. Tu mr Hofsteede jest o wiele bardziej użyteczny.
- Azyen J. Hofsteede • Stempel
- Kontakt:
Z przyjemnością pomogę w tworzeniu map oraz w kwestii wymyślaniu nazw itp.Ronon Dex pisze: 04 lip 2024, 12:08Nie chcę dublować roboty... dogadaj się z tym Azyen J. Hofsteede czy będzie robił mapę czy może mam się za to zabrać i robimy ją wtedy tutaj wspólnie na forum. Sugestie są bardzo ważne... sama mechaniczna i graficzna robota to Pan Pikuś - przy robieniu mapy potrzebna jest przede wszystkim współpraca w wymyślaniu sytuacji, topografii, wymyślaniu nazw itd.Julius Ludovici pisze: 04 lip 2024, 10:14 Generalnie to z mapami było tak, że przez kontakt prywatny prosiłem mr @Azyen J. Hofsteede o przygotowanie map, wrzucając sugestie co i jak ma zostać zaznaczone. Oczywiście, możemy nawiązać współpracę w tworzeniu mapy, ale z mojej strony to z reguły by kończyło się na sugestiach, gdyż nie posiadam wystarczających umiejętności do stworzenia dobrej mapy pod względem jakości. Tu mr Hofsteede jest o wiele bardziej użyteczny.

No to musimy ustalić który z nas robi fizycznie mapę i to wszystko będzie nanosił. Obaj jak rozumiem grzebiemy w programach graficznych, ale nie będziemy przecież dublować roboty.Azyen J. Hofsteede pisze: 05 lip 2024, 16:28 Z przyjemnością pomogę w tworzeniu map oraz w kwestii wymyślaniu nazw itp.
- Stanisław Dmowski
- Kontakt:
Doceniam piękną inicjatywę. Na wizytę w Tropico przyjdzie Panu jeszcze trochę poczekać, bo nasz ubogi stan nie jest jeszcze przygotowany na podjęcie tak znamienitego gościa, ale zapewniam, że w najbliższej przyszłości oglosimy gotowość do organizacji objazdu po stanie.