Vice President's Express: From City to City

Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Vice President's Express: From City to City

Post autor: Andrzej Ordyński »

Szanowni Arcadyjczycy,

Jako świeżo upieczony wiceprezydent przedstawiam nową inicjatywę "Vice President's Express: From City to City", serię wizyt wiceprezydenta w różnych miastach naszego kraju. Ten cykl podróży po Arcadii ma na celu zacieśnienie współpracy pomiędzy władzami federalnymi a lokalnymi społecznościami, omówienie kluczowych kwestii i wspieranie lokalnych inicjatyw. W każdym mieście, które odwiedzi wiceprezydent, przewidziane są spotkania z mieszkańcami, przedsiębiorcami oraz przedstawicielami samorządów.

Program "Vice President's Express" ma za zadanie zwrócić uwagę na miasta, które dotychczas nie znajdowały się w centrum uwagi. Przez serię wizyt, wiceprezydent będzie mógł bezpośrednio wsłuchiwać się w głosy samorządów, by następnie przedstawiać je Prezydentowi oraz Kongresowi. Spotkania będą także okazją do przedstawienia nowych planów i inicjatyw, które mają bezpośredni wpływ na życie codzienne mieszkańców.

Wiceprezydent odwiedzi zarówno duże aglomeracje, jak i mniejsze miasta. Bardzo proszę gubernatorów o wytypowanie miast, które powinienem odwiedzić. @Obywatel Arcadii

Zapraszam wszystkich mieszkańców do udziału w spotkaniach, które będą świetną okazją do dialogu, wymiany opinii i wspólnego planowania przyszłości. Nie przegapcie okazji, aby osobiście spotkać się z wiceprezydentem, gdy "Vice President's Express" zawita do Waszego miasta!
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Mark Felt Stempel
Kontakt:

Re: Vice President's Express: From City to City

Post autor: Mark Felt »

Rewelacyjna inicjatywa Panie Vice Prezydencie!
Ma Pan moje pełne poparcie w tym projekcie, mam nadzieję, że niebawem uda nam się dowiedzieć i odwiedzić masę ciekawych miejsc. Myślę, że mój rodzinny stan New Olympia również będzie wstanie coś ciekawego zaoferować.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Bardzo dziękuję za poparcie. Zachęcam do wyboru miast ze stanu New Olympia, które powinienem odwiedzić w pierwszej kolejności. O to samo proszę pozostałych gubernatorów. Planuję już w najbliższy weekend wybrać się w pierwszą podróż!
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Andrew Hordeman pisze: 03 lip 2024, 13:51 Zachęcam do wyboru miast ze stanu New Olympia, które powinienem odwiedzić w pierwszej kolejności. O to samo proszę pozostałych gubernatorów. Planuję już w najbliższy weekend wybrać się w pierwszą podróż!
Generalnie to powinniśmy (oprócz wreszcie... wybrania lub kolejnego opracowania godła) siąść nad kwestią topografii czyli zacząć pracę nad mapą Arcadii... bo warto mieć te miasta zaznaczone i nazwane. Co prawda @Julius Ludovici zaczął jakieś opracowanie terenu (i dlatego nie chciałem się wcinać), ale nie wiem czy będzie tworzył na tej bazie poważną mapę czy może sobie to odpuścił?
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

To prawda. Mapa Arcadii bardzo by się przydało, żeby tworzona przez nas narracja była spójna. Jako gubernator Redrock jestem chętny do współpracy przy jej tworzeniu.
Awatar użytkownika
Julius Ludovici Stempel
Kontakt:

Post autor: Julius Ludovici »

Ronon Dex pisze: 03 lip 2024, 20:07 Generalnie to powinniśmy (oprócz wreszcie... wybrania lub kolejnego opracowania godła) siąść nad kwestią topografii czyli zacząć pracę nad mapą Arcadii... bo warto mieć te miasta zaznaczone i nazwane. Co prawda @Julius Ludovici zaczął jakieś opracowanie terenu (i dlatego nie chciałem się wcinać), ale nie wiem czy będzie tworzył na tej bazie poważną mapę czy może sobie to odpuścił?
Generalnie to z mapami było tak, że przez kontakt prywatny prosiłem mr @Azyen J. Hofsteede o przygotowanie map, wrzucając sugestie co i jak ma zostać zaznaczone. Oczywiście, możemy nawiązać współpracę w tworzeniu mapy, ale z mojej strony to z reguły by kończyło się na sugestiach, gdyż nie posiadam wystarczających umiejętności do stworzenia dobrej mapy pod względem jakości. Tu mr Hofsteede jest o wiele bardziej użyteczny.

Mr @Andrew Hordeman zapraszam Pana na mały tour po stanie Whiteland. Proponuję trasę Asentamiento - Riverdale - Pepper Lake City
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Julius Ludovici pisze: 04 lip 2024, 10:14 Generalnie to z mapami było tak, że przez kontakt prywatny prosiłem mr @Azyen J. Hofsteede o przygotowanie map, wrzucając sugestie co i jak ma zostać zaznaczone. Oczywiście, możemy nawiązać współpracę w tworzeniu mapy, ale z mojej strony to z reguły by kończyło się na sugestiach, gdyż nie posiadam wystarczających umiejętności do stworzenia dobrej mapy pod względem jakości. Tu mr Hofsteede jest o wiele bardziej użyteczny.
Nie chcę dublować roboty... dogadaj się z tym Azyen J. Hofsteede czy będzie robił mapę czy może mam się za to zabrać i robimy ją wtedy tutaj wspólnie na forum. Sugestie są bardzo ważne... sama mechaniczna i graficzna robota to Pan Pikuś - przy robieniu mapy potrzebna jest przede wszystkim współpraca w wymyślaniu sytuacji, topografii, wymyślaniu nazw itd.
Obrazek
Ronon Dex
Awatar użytkownika
Azyen J. Hofsteede Stempel
Kontakt:

Post autor: Azyen J. Hofsteede »

Ronon Dex pisze: 04 lip 2024, 12:08
Julius Ludovici pisze: 04 lip 2024, 10:14 Generalnie to z mapami było tak, że przez kontakt prywatny prosiłem mr @Azyen J. Hofsteede o przygotowanie map, wrzucając sugestie co i jak ma zostać zaznaczone. Oczywiście, możemy nawiązać współpracę w tworzeniu mapy, ale z mojej strony to z reguły by kończyło się na sugestiach, gdyż nie posiadam wystarczających umiejętności do stworzenia dobrej mapy pod względem jakości. Tu mr Hofsteede jest o wiele bardziej użyteczny.
Nie chcę dublować roboty... dogadaj się z tym Azyen J. Hofsteede czy będzie robił mapę czy może mam się za to zabrać i robimy ją wtedy tutaj wspólnie na forum. Sugestie są bardzo ważne... sama mechaniczna i graficzna robota to Pan Pikuś - przy robieniu mapy potrzebna jest przede wszystkim współpraca w wymyślaniu sytuacji, topografii, wymyślaniu nazw itd.
Z przyjemnością pomogę w tworzeniu map oraz w kwestii wymyślaniu nazw itp.
Obrazek
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Azyen J. Hofsteede pisze: 05 lip 2024, 16:28 Z przyjemnością pomogę w tworzeniu map oraz w kwestii wymyślaniu nazw itp.
No to musimy ustalić który z nas robi fizycznie mapę i to wszystko będzie nanosił. Obaj jak rozumiem grzebiemy w programach graficznych, ale nie będziemy przecież dublować roboty.
Obrazek
Ronon Dex
Awatar użytkownika
Stanisław Dmowski
Kontakt:

Post autor: Stanisław Dmowski »

Doceniam piękną inicjatywę. Na wizytę w Tropico przyjdzie Panu jeszcze trochę poczekać, bo nasz ubogi stan nie jest jeszcze przygotowany na podjęcie tak znamienitego gościa, ale zapewniam, że w najbliższej przyszłości oglosimy gotowość do organizacji objazdu po stanie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gabinet Prezydenta”