Skarb Państw Bastionu Pollin - komunikaty, ustalenia
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Skarb Państw Bastionu Pollin - komunikaty, ustalenia
Ja wymieniłem wszystkie bialeny na forty. Liczyłem, że coś skapnie mi i z bialeńskiego Skarbu Państwa, ale niestety, zanim Bialeńczycy się obudzą (o ile w ogóle), to ich waluta będzie już dużo mniej warta. 
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- AleksanderNovak • Stempel
- Kontakt:
Może Czcigodny Helwetyk te abstrakcyjne komputerowe cyferki przekonwertować na walutę Bastionu. Jest chyba 1000 jerów w banku Repujerstanu. Można je przekonwertować na konto od wlauty Bastionu.Helwetyk pisze: 20 lip 2023, 23:03To rozwiązanie chciałem proponować jako optymalne z wielu powodów, tak. (Przymusowa konwersja na forty, a w odniesieniu do rachunków osób niezweryfikowanych w Bastionie, przymusowa konwersja na walutę kraju podstawowej rezydencji ustalanej naukową metodą na czuja).AleksanderNovak pisze: 20 lip 2023, 22:37 […] mam pytanie czy jedyne wyjście to teraz usunięcie go i przekonwertowanie pieniędzy repujerskich na walutę Bastionu Pollinu czy coś?
To tak ogarnę w weekend (to jednak trochę ręcznej roboty). Żeby nie było ludzkiej krzywdy, przeliczę skarb państwa po kursie z dnia migracji na nowe forum, czyli 11 lipca 2023. Rachunek Repujerstanu już założę sam, nie będziemy się bawić w dodatkowe wnioski.AleksanderNovak pisze: 24 lip 2023, 21:39Może Czcigodny Helwetyk te abstrakcyjne komputerowe cyferki przekonwertować na walutę Bastionu. Jest chyba 1000 jerów w banku Repujerstanu. Można je przekonwertować na konto od wlauty Bastionu.Helwetyk pisze: 20 lip 2023, 23:03To rozwiązanie chciałem proponować jako optymalne z wielu powodów, tak. (Przymusowa konwersja na forty, a w odniesieniu do rachunków osób niezweryfikowanych w Bastionie, przymusowa konwersja na walutę kraju podstawowej rezydencji ustalanej naukową metodą na czuja).AleksanderNovak pisze: 20 lip 2023, 22:37 […] mam pytanie czy jedyne wyjście to teraz usunięcie go i przekonwertowanie pieniędzy repujerskich na walutę Bastionu Pollinu czy coś?
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Mam jedną wiadomość dobrą, a drugą złą. Zacznę od złej: waluta leocka jest mocniejsza od fortów! Natomiast dobrą jest to, że nasze pieniądze są już mocniejsze od bialenów.
- Juraj Zvolynský • Stempel
- Kontakt:
-
RÓD
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Au, do przodu Bastion! 
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
W zasadzie patrząc na dzisiejsze kursy walut to forty stoją całkiem nieźle... oczywiście są mocniejsze waluty jak sarmacka, edelweisska, lumeryjska czy leocka, ale jest wiele słabszych i to niektóre znacznie.Andżej-chan pisze: 26 lip 2023, 21:11 Mam jedną wiadomość dobrą, a drugą złą. Zacznę od złej: waluta leocka jest mocniejsza od fortów! Natomiast dobrą jest to, że nasze pieniądze są już mocniejsze od bialenów.
Gdybyśmy tak niby realowo się odnieśli to jesteśmy jakby za funtem, frankiem, euro i dolarem... na kolejnej pozycji.
Źle nie jest.
Helwetyk pisze: 24 lip 2023, 22:49 To tak ogarnę w weekend (to jednak trochę ręcznej roboty). Żeby nie było ludzkiej krzywdy, przeliczę skarb państwa po kursie z dnia migracji na nowe forum, czyli 11 lipca 2023. Rachunek Repujerstanu już założę sam, nie będziemy się bawić w dodatkowe wnioski.
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
A ja przypominam raz jeszcze, że jeśli któreś państwo korzystające z fortów chce otrzymać przelew za lipiec w terminie, to do pojutrza czekam na numery kont.
- Coirloscadh • Stempel
- Kontakt:
BP951988 - to chyba to?Andżej-chan pisze: 29 lip 2023, 21:14 A ja przypominam raz jeszcze, że jeśli któreś państwo korzystające z fortów chce otrzymać przelew za lipiec w terminie, to do pojutrza czekam na numery kont.
W sprawie formalnej: jeżeli zmienić status rachunku na publiczny, proszę o sygnał. Od strony technicznej nie ma to najmniejszego znaczenia, po prostu będzie w kategorii instytucji publicznych, nie instytucji prywatnych.Coirloscadh pisze: 30 lip 2023, 00:14BP951988 - to chyba to? :P Fundusz Rewolucyjny Wolnego TerytoriumAndżej-chan pisze: 29 lip 2023, 21:14 A ja przypominam raz jeszcze, że jeśli któreś państwo korzystające z fortów chce otrzymać przelew za lipiec w terminie, to do pojutrza czekam na numery kont.