État de Folie - Projekt

Miejsce prowadzenia rozmów ogólnobastionowych.
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Re: État de Folie - Projekt

Post autor: Ronon Dex »

Andżej-chan pisze: 15 sty 2024, 21:16 Chwilowo zupełnie straciłem wenę do pisania czegokolwiek (za parę dni pewnie przejdzie), kol. SaYa też wciągnęły mroczne odmęty reala...
A ja "walczę" z zestawieniem nowego kompa (dopiero wczoraj mi przysłali drugi z zamówionych dysków), ponownymi instalacjami, skonfigurowaniem tego wszystkiego od nowa i przenoszeniem danych... też nie mam czasu, chęci i możliwości na "dłubanie w mikro" - tak więc bez pośpiechu. Ustalicie co trzeba to naniosę na stronę i na mapy.
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Pollina
Kontakt:

Post autor: Pollina »

SaYa de Daimon pisze: 12 sty 2024, 20:47 Pomyślałam, że nikt nie będzie bronić ziem Al Rajnu, a ich obecność na kontynencie jest mała. Więc aktualnie zamarzyłam sobie spróbować tam. Sąsiedztwo Teutonii i Wandystanu tylko zachęca. Czy są jakieś przeciwwskazania?
Wandystan nie ma nic przeciwko, my się nawet cieszymy, że nie będziemy sąsiadować z R*jńczykami. A jeżeli raz na jakiś czas będziecie wypadać za granicę żeby porwać jakichś Zongijczyków, tym lepiej.

t. samozwańcza Mandarynka Jutrzenki
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

>Mandarynka
Jestem chłopak ze stepu, nie czuję winy, że nie odróżniam Polliny od Mandaryny
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Kontakt:

PRZEDSTAWICIEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Projekt będzie śledzony. Ciekawa inicjatywa.
Awatar użytkownika
AF de Espada Stempel
Kontakt:

Post autor: AF de Espada »

Andżej-chan pisze: 15 sty 2024, 21:16 A tak w ogóle to @AF de Espada miałem Pana zaczepić, jakbym tworzył jakąś Fundację SCP, a tutaj pojawił się jeszcze ciekawszy projekt w klimacie grozy.
No pomysł niczego sobie ale jak już wszyscy się rozmarzyli i już wymyślają realia w jakich przyszłoby nam tam żyć to muszę zdać pytanie. Abstrahując od tego jak finalnie to będzie wyglądać co dokładnie chcielibyśmy albo co moglibyśmy tam w zasadzie robić?
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

To pytanie do pomysłodawczyni, która - jak zadeklarowała w rozmowie via messenger - przygotowuje wstępne teksty i prześle je, gdy będą gotowe. Ja tu nie chcę żadnych koncepcji forsować, dajmy się wykazać autorce.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kantyna „Bastion””