Fałszerstwa z forum NUI.

Miejsce prowadzenia rozmów ogólnobastionowych.
Awatar użytkownika
Yasmin
Kontakt:

Re: Fałszerstwa z forum NUI.

Post autor: Yasmin »

Dzisiaj Burek ponownie dopuścił się fałszerstwa. Tym razem podszył się pod moją osobę.
Ta patologia zasługuje na izolacjonizm. Zrzekłam się obywatelstwa FN. Nie mam zamiaru mieć już nic wspólnego z nimi.
Yasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, [...]. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun.
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Yasmin pisze: 27 lip 2026, 02:32 Zrzekłam się obywatelstwa FN. Nie mam zamiaru mieć już nic wspólnego z nimi.
Zawsze pozostaje Bastion...
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Yasmin
Kontakt:

A czy Bastion jest gotowy na „najazd" muzułmanów? Pytam poważnie ponieważ rozważamy różne opcję.
Yasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, [...]. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun.
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Yasmin pisze: 29 lip 2026, 06:36 A czy Bastion jest gotowy na „najazd" muzułmanów? Pytam poważnie ponieważ rozważamy różne opcję.
Bastion jest otwarty na wszystkich... To miejsce jest obecnie przeznaczone dla (zwykle) niewielkich (liczbą mikronautów) państw, którzy nie chcą angażować się w tworzenie własnego miejsca informatycznego.

Wszystkie państwa tutaj są niezależne, niepodległe i jedyne co je łączy to miejsce informatyczne.

Żadne państwo nie ma tutaj wpływu informatycznego na inne - administratorem i właścicielem jestem ja (a ja tutaj własnego v-kraju już nie mam od pewnego czasu), a pomaga mi w bardziej złożonych sprawach Orjon.
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Yasmin
Kontakt:

Dziękujemy za propozycje. Ostatecznie lud muzułmański postawił na własne forum ale będziemy mieć w pamięci Pana dobrą wolę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kantyna „Bastion””