Dzisiaj Burek ponownie dopuścił się fałszerstwa. Tym razem podszył się pod moją osobę.
Ta patologia zasługuje na izolacjonizm. Zrzekłam się obywatelstwa FN. Nie mam zamiaru mieć już nic wspólnego z nimi.
Fałszerstwa z forum NUI.
Re: Fałszerstwa z forum NUI.
Yasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, [...]. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun.
Zawsze pozostaje Bastion...Yasmin pisze: 27 lip 2026, 02:32 Zrzekłam się obywatelstwa FN. Nie mam zamiaru mieć już nic wspólnego z nimi.
A czy Bastion jest gotowy na „najazd" muzułmanów? Pytam poważnie ponieważ rozważamy różne opcję.
Yasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, [...]. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun.
Bastion jest otwarty na wszystkich... To miejsce jest obecnie przeznaczone dla (zwykle) niewielkich (liczbą mikronautów) państw, którzy nie chcą angażować się w tworzenie własnego miejsca informatycznego.Yasmin pisze: 29 lip 2026, 06:36 A czy Bastion jest gotowy na „najazd" muzułmanów? Pytam poważnie ponieważ rozważamy różne opcję.
Wszystkie państwa tutaj są niezależne, niepodległe i jedyne co je łączy to miejsce informatyczne.
Żadne państwo nie ma tutaj wpływu informatycznego na inne - administratorem i właścicielem jestem ja (a ja tutaj własnego v-kraju już nie mam od pewnego czasu), a pomaga mi w bardziej złożonych sprawach Orjon.
Dziękujemy za propozycje. Ostatecznie lud muzułmański postawił na własne forum ale będziemy mieć w pamięci Pana dobrą wolę.