Biuro do spraw Interioru

Moderator: Victorio Marcos

Awatar użytkownika
Victorio Marcos Stempel
Kontakt:

OBYWATEL

Biuro do spraw Interioru

Post autor: Victorio Marcos »

Obrazek

Witam w Biurze do spraw Interioru. Zapraszam wszystkich chętnych do osiedlenia się poza naszą stolicą. Jednak, ostrzegam. To niebezpieczny wybór. Tereny te, wymknęły się spod naszej kontroli. W obecnej chwili nie jesteśmy w stanie zapewnić bezpieczeństwa nowym osadnikom. Jesteście zdani na siebie. Ale, jak to mówią, do odważnych mikroświat należy...
Obrazek
Szkoleniowiec piłkarskiej reprezentacji Skarlandu
Kronikarz Austro-Węgierskiej Federacji Piłkarskiej
Awatar użytkownika
Karol Keane
Kontakt:

Re: Biuro do spraw Interioru

Post autor: Karol Keane »

Kusisz, oj kusisz! ;) Uczestnik Wyprawy Vetońskiej w dziki interior nowalski czuje się kuszony ;)
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Post autor: Reza I Pahlavi »

Bom dia / Buenos Aires! :lol:

Ja się chyba skuszę :D

Oczywiście, jeśli El Comandante @Victorio Marcos nie ma nic przeciwko :)

Bolivaria daje ciekawe nowe możliwości działania dla odważnych ;)
Awatar użytkownika
Victorio Marcos Stempel
Kontakt:

OBYWATEL

Oczywiście zapraszam! W Interiorze nie trzeba nikogo udawać,można być sobą ;)
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Szanowny El Comandante,

Zastanawiam się czy istniałaby możliwość uruchomienia na terenie Bolivarii moich dawnych przedsiębiorstw, o długich mikronacyjnych tradycjach czyli:

- Oddziału Zakładów Lotniczych Ronon Air Tech - istnieją od 2014, zostały założone w Republice Bialeńskiej, miały swoje filie w Brodrii i Nupia, a ostatnio zakłady funkcjonowały w Cesarstwie Nan Di. Co prawda jeden oddział wciąż działa w Palatynacie Leocji, ale z racji wielkości tego kraju to niewielki zakład.

- Reaktywacji Zakładów Zbrojeniowych Ronon Arms - podobnie jak RAT działają z powodzeniem na rynku mikronacyjnym od 2014, a ostatnio funkcjonowały w Cesarstwie Nan Di.

- Reaktywacji stoczni Ronon Shipyard - jest to stocznia, która w Cesarstwie Nan Di kontynuowała tradycje Stoczni Razorno z Republiki Bialeńskiej.

Z chwilą odejścia Nan Di do Waksmanlandu moje firmy nie "mają domu", a przecież mogłyby działać w powodzeniem dalej, bo zapotrzebowania na produkcję jest dalej. Może tym "nowym domem" mogłaby być Boliwvaria?

Lokalizacja jest mi obojętna... może być w Ciudad Bolivar lub chyba lepiej w Interiorze, bo to mogłoby wpłynąć pozytywnie na zagospodarowanie tych ziem.
Ronon Dex
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Post autor: Reza I Pahlavi »

Świetna myśl i sam miałem Ci to zaproponować, Ronon :D

O włos mnie tylko wyprzedziłeś ;)

P. S Jest też New Olympic i warto też coś tam uruchomić :D
Awatar użytkownika
Victorio Marcos Stempel
Kontakt:

OBYWATEL

Ronon Dex pisze: 10 kwie 2025, 10:56
Szanowny El Comandante,

Zastanawiam się czy istniałaby możliwość uruchomienia na terenie Bolivarii moich dawnych przedsiębiorstw, o długich mikronacyjnych tradycjach czyli:

- Oddziału Zakładów Lotniczych Ronon Air Tech - istnieją od 2014, zostały założone w Republice Bialeńskiej, miały swoje filie w Brodrii i Nupia, a ostatnio zakłady funkcjonowały w Cesarstwie Nan Di. Co prawda jeden oddział wciąż działa w Palatynacie Leocji, ale z racji wielkości tego kraju to niewielki zakład.

- Reaktywacji Zakładów Zbrojeniowych Ronon Arms - podobnie jak RAT działają z powodzeniem na rynku mikronacyjnym od 2014, a ostatnio funkcjonowały w Cesarstwie Nan Di.

- Reaktywacji stoczni Ronon Shipyard - jest to stocznia, która w Cesarstwie Nan Di kontynuowała tradycje Stoczni Razorno z Republiki Bialeńskiej.

Z chwilą odejścia Nan Di do Waksmanlandu moje firmy nie "mają domu", a przecież mogłyby działać w powodzeniem dalej, bo zapotrzebowania na produkcję jest dalej. Może tym "nowym domem" mogłaby być Boliwvaria?

Lokalizacja jest mi obojętna... może być w Ciudad Bolivar lub chyba lepiej w Interiorze, bo to mogłoby wpłynąć pozytywnie na zagospodarowanie tych ziem.
Ronon Dex
Wniosek rozpatrzony pozytywnie. Bolivaria dopiero się odbudowuję, więc terenów na zagospodarowanie u nas dostatek, zarówno w Ineriorze jak i w stolicy. Proszę sobie wybrać odpowiedni dla potrzeb inwestycji skrawek terytorium w Ineriorze lub dzielnice w CB (viewtopic.php?t=944) i można działać. Dla lepszej czytelności, proponuję utworzenie subforum w odpowiednim dziale (nazwa wedle uznania, byle w klimacie latino).
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Victorio Marcos pisze: 10 kwie 2025, 23:13 Dla lepszej czytelności, proponuję utworzenie subforum w odpowiednim dziale (nazwa wedle uznania, byle w klimacie latino).
Na razie utworzyłem forum "Zona Industrial"... od niedzieli mam parę dni wolnego to pokombinuję z odtworzeniem firm. Potem ustalimy gdzie to podpiąć, w zależności od wybranej lokalizacji w terenie.
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Interior”