Stanisław Dmowski
Gotowość
Moderator: Karl Schwarzengrau
- Stanisław Dmowski
- Kontakt:
Gotowość
Panie Naczelniku,
pragnę złożyć ze swej strony solenną samokrytykę - zaniedbałem obowiązki wobec mojej ojczyzny. Kiedy ogłosił Pan powstanie Nowego Suderlandu, ograniczyłem się do jednego podpisu i to jeszcze po wielkich namowach. Kiedy potrzebne było natychmiastowe wsparcie, nie pomogłem. Chciałbym naprawić swój błąd, dlatego niniejszym zgłaszam swoją gotowość do wsparcia istnienia Suderlandzkiej Republiki Narodowo-Demokratycznej. Gdzie mogę się zaangażować, w co włożyć ręce? Myślę, że jesteśmy w stanie odbudować nasz kraj i zapewnić mu rozwój.
Z wyrazami szacunku
Stanisław Dmowski
Stanisław Dmowski
- Reza I Pahlavi • Stempel
- Kontakt:
Re: Gotowość
Witam, Szanowny Panie @Stanisław Dmowski
A czym chce się pan zająć w SRND?
@Karl Schwarzengrau z pewnością się ucieszy ✌
- Karl Schwarzengrau
- Kontakt:
Na tę chwilę zapraszam Pana na I Sesję Konwentu Narodowego. Tu zostaną wysłuchane wszelkie głosy obywateli SRND w sprawach polityczno-społecznych oraz na temat kształtu naszego państwa. Zacznijmy od podstaw, razem rozpędzimy naszą maszynę!
- Stanisław Dmowski
- Kontakt:
Jest Pan w ogóle obywatelem SRND? Pozwoli Pan, że uzgodnię moje zadania z Panem NaczelnikiemReza I Pahlavi pisze: 14 paź 2024, 17:19 Witam, Szanowny Panie @Stanisław Dmowski![]()
- Reza I Pahlavi • Stempel
- Kontakt:
Powiedzmy,że jestem przyjaźnie nastawiony do idei SRND