Zjazd Statist Party

Awatar użytkownika
Julius Ludovici Stempel
Kontakt:

Zjazd Statist Party

Post autor: Julius Ludovici »

Na 7 sierpnia 2024 roku, dzień po powrocie szefa Statist Party z urlopu, zaplanowano zjazd partii, który zapoczątkuje kampanie wyborczą partii. Spotkanie odbyło się w jednej z whitelandzkich hal koncertowych. Na wiecu znalazło się 8 000 członków oraz sympatyków partii.

Julius Ludovici został przywitany gromkimi brawami oraz pozdrowieniami przez zebranych.

Obrazek

Następnie wygłosił przemówienie
Szanowni Państwo!
Dziękuję za przyjście na spotkanie w ten gorący letni, wakacyjny dzień. Dzisiaj zaczynamy naszą kampanię wyborczą. Partia Populistyczna zaczęła swoją kampanię zjazdem rozpoczętym już kilka dni temu, ale to drobne kilkudniowe opóźnienie nam nie zaszkodzi.
Nie ulega wątpliwości, że Partia Populistyczna to najsilniejsza partia polityczna na arcadyjskiej scenie politycznej. Dlatego w tym miejscu wzywam socjalistów, którym przewodzi @Francisco País, a także przedsiębiorców @Azyen J. Hofsteede i @Thomas Jagerović do współpracy w ramach koalicji. Każdego z nas trochę różni, ale razem będziemy silniejsi. Stańmy razem we Froncie Narodowym i wygrajmy te wybory!
Zarazem chciałbym opublikować broszurę Ten points of Greater Arcadia. Jest to 10 punktów programowych, z którymi przystępujemy do wyborów. Nasza Arcadia już jest wielka, więc razem uczyńmy ją jeszcze większą!
Obrazek

Link do broszury Ten points of Greater Arcadia

Na koniec wiecu odegrano hymn partii.
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Re: Zjazd Statist Party

Post autor: Andrzej Ordyński »

To ja może tak prowokacyjnie zapytam - Fronty Narodowe tworzy się w celu osiągnięcia ważnych celów, przeważnie przeciwko wrogom wewnętrznym (rzadziej zewnętrznym). Czy dobrze rozumiem, że głównym wrogiem Frontu będzie Partia Populistyczna? Jakie działa zostaną przeciwko nam wytoczone? :)
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Julius Ludovici Stempel
Kontakt:

Mr Hordeman, nigdzie nie wskazałem, że PP ma być naszym wrogiem, wręcz przeciwnie - podkreśliłem, że moja współpraca z prezydentem z PP układa się bardzo dobrze i darzę PP dużą sympatią. Nie ma powodu byśmy traktowali was jako wrogów.
Awatar użytkownika
Yannick Cartier Stempel
Kontakt:

Post autor: Yannick Cartier »

Przerażające, że w Arcadii istnieje partia odwołująca się do anturażu, eufemistycznie mówiąc, skrajnie prawicowego. Mam nadzieję, że Arcadia nie pójdzie tą drogą. To, czego potrzebujemy to wolność, ale nie tak, jak rozumie ją Statist Party, ale przekraczająca granice narodów, stanów, klas społecznych, ras, wyznań,poglądów czy preferencji seksualnych.
Awatar użytkownika
Julius Ludovici Stempel
Kontakt:

Przerażające jest to, że zaplątał tu się gdzieś libek.
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Yannick Cartier pisze: 07 sie 2024, 20:41 Przerażające, że w Arcadii istnieje partia odwołująca się do anturażu, eufemistycznie mówiąc, skrajnie prawicowego. Mam nadzieję, że Arcadia nie pójdzie tą drogą. To, czego potrzebujemy to wolność, ale nie tak, jak rozumie ją Statist Party, ale przekraczająca granice narodów, stanów, klas społecznych, ras, wyznań,poglądów czy preferencji seksualnych.
Zapraszam do współpracy z Partią Populistyczną. Razem powstrzymany skrajną prawicę!
Awatar użytkownika
Julius Ludovici Stempel
Kontakt:

Mr Hordeman, upominam was, nie idźcie tą drogą jako partia!

Mr Yannick Cartier to człowiek reprezentujący degenerację charakterystyczną dla ludzi, którzy w maju zrobili najazd na nasze forum i ramię w ramię odparliśmy ten atak. Teraz ktoś bez jakichkolwiek zasług dla państwa i narodu chce wytyczać nam drogę, chociaż równie dobrze może być agentem zagranicznym. Opamiętajcie się mr Hordeman i nie niszczcie współpracy między naszymi blokami na rzecz Arcadii!
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Jestem gotowy na współpracę dla Arcadii ponad podziałami, ale nie mogę w imię tej współpracy poświęcić przedstawicieli innych etnosów, ras i orientacji. Arcadia jest naszym wspólnym domowej. Aborygeński gej musi być traktowany tak samo, jak biały heteryk!
Awatar użytkownika
Julius Ludovici Stempel
Kontakt:

A nordacki gej też będzie tak samo równy co aborygeński? Mr Cartier pisze o wolności także ponad narodami. Podpisuje się Pan pod tym?
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Jeśli nordacki gej będzie lojalnym obywatelem Arcadii, to dlaczego nie?
Nie czynilibyśmy przeszkód obywatelom arcadyjskim narodowości nordackiej, jeśli chcieliby działać w Arcadii. Stoimy jednak na stanowisku że każdy obywatel Arcadii powinien mieć tylko jedną ojczyznę – Konfederację Stanów Arcadii.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacje polityczne i społeczne”