Przybywam, żeby osiedlić się w Arcadii. Interesuję się sportem, polityką i ogólniepojętą sztuką. Mam nadzieję, że zostanę tutaj trochę.
Hello!
- Yannick Cartier • Stempel
- Kontakt:
Hello!
Hello!
Przybywam, żeby osiedlić się w Arcadii. Interesuję się sportem, polityką i ogólniepojętą sztuką. Mam nadzieję, że zostanę tutaj trochę.
Re: Hello!
Witam serdecznie,
Mam nadzieję, że znajdzie Pan dla siebie miejsce:).
Może opowie nieco więcej o swoich planach?
Zapraszam serdecznie do Konfederacji Stanów Arcadii:).
Mam nadzieję, że znajdzie Pan dla siebie miejsce:).
Może opowie nieco więcej o swoich planach?
Zapraszam serdecznie do Konfederacji Stanów Arcadii:).

- Stanisław Dmowski
- Kontakt:
Cześć!
Skąd dowiedziałeś się o Arcadii, czy to twoja pierwsza mikronacja? Jakimś konkretnym sportem się interesujesz?
Skąd dowiedziałeś się o Arcadii, czy to twoja pierwsza mikronacja? Jakimś konkretnym sportem się interesujesz?
- Kontakt:
Miałem już kiedyś swoje pierwsze podejście do mikronacji. Jeśli chodzi o plany to na razie chce się poprzyglądać, jak to dokładnie wygląda. Fajnie byłoby zaamgażowac się w politykę. Jak to u was wygląda?
A sportami to interesuję sie właściwie wszystkimi, klasycznie od piłki nożnej zaczynając, na curlingu kończąc
A sportami to interesuję sie właściwie wszystkimi, klasycznie od piłki nożnej zaczynając, na curlingu kończąc
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Serdecznie witam! Proszę czuć się, jak u siebie w domu. 
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Jeśli chodzi o politykę to posiadany Kongres, więcej informacji znajdzie Szanowny na stronie internetowejYannick Cartier pisze: 24 lip 2024, 23:11 Miałem już kiedyś swoje pierwsze podejście do mikronacji. Jeśli chodzi o plany to na razie chce się poprzyglądać, jak to dokładnie wygląda. Fajnie byłoby zaamgażowac się w politykę. Jak to u was wygląda?
A sportami to interesuję sie właściwie wszystkimi, klasycznie od piłki nożnej zaczynając, na curlingu kończąc![]()
Mamy partie polityczne, obecnie działają trzy: Partia Populistyczna, Front Ludowy oraz Static Party:).
Prezydenta oraz jego gabinet:).
Nawiązujemy do USA. Możliwości działań jest wiele, na pytania ja lub inny mieszkaniec odpowie także proszę pytać.
Może Szanownego interesuje prawo? Bo pojawiła się dyskusja o powołaniu Sądu Najwyższego:). Jesteśmy młodą nacją ale się rozwijamy:).
Może chce Szanowny założyć własny stan? Firmę?
Arcadia to miejsce gdzie każdy może się realizować.

- Kontakt:
Czy znajdę gdzieś opis jakie poglądy wyznają te partie? Bo szukam i nie widzę nic takiego.
Proszę:Yannick Cartier pisze: 25 lip 2024, 00:08 Czy znajdę gdzieś opis jakie poglądy wyznają te partie? Bo szukam i nie widzę nic takiego.
viewtopic.php?t=437
viewtopic.php?t=439
viewtopic.php?t=440

-
Bóeré Pá'Kílfee
Witam Pana,
Choć i ja niedawno przybyłem, chciałbym Pana powitać. Życzę Panu tego czego wszystkim - spełnienia (czy w-zawodowego, w-politycznego czy w-kulturalnego).
Zdrawiam!
Choć i ja niedawno przybyłem, chciałbym Pana powitać. Życzę Panu tego czego wszystkim - spełnienia (czy w-zawodowego, w-politycznego czy w-kulturalnego).
Zdrawiam!
Mr.@Yannick Cartier zachęcam do wystąpienia z wnioskiem o obywatelstwo w dziale Gabinet Prezydenta
.