Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeśli jest możliwość to prosiłbym o oznaczanie mnie w "prenumeracie" pańskich prac, Biały Chanie. Bardzo dobrze mi się czyta takowe i dobrze będzie nie przegapić którejś z nich.
Oczywiście, mogę oznaczać Waszą Cesarską Mość pod następnymi wydaniami.
Chodzi mi po głowie pomysł stworzenia jeszcze jednego czasopisma - miesięcznika ogólnobastionowego. Ale potrzebowałbym do tego projektu przynajmniej dwóch chętnych poza mną. Myślę, że byłby to ciekawy projekt, moglibyśmy rozsyłać tę gazetę po mikroświecie i przy okazji promować nasz projekt i inicjatywy.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Hm, ale z drugiej strony, to między Magnifikatem, a ZKRR istnieje jednak podmiot międzynarodowy, który nazywa się "Wspólnota Państw Robotniczych". Co prawda trzecim państwem wchodzącym w skład Wspólnoty jest Republika Ludowa Szczęścia, znajdująca się na Vaarlandzie, ale jednak mimo wszystko 2/3 Państw Wspólnoty Państw Robotniczych znajduje się na Nordacie.
Aczkolwiek fakt faktem, jeszcze niektóre rzeczy będą opublikowane. Przykładowo dokument o symbolach WPR, ale jednak zostały wybrane następujące:
Tow. Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad