Wniosek o zatwierdzenie zmiany herbu.

Tutaj Cesarz Nan Di przyjmuje zarówno posłów, jak i wszystkich innych interesantów.
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Wniosek o zatwierdzenie zmiany herbu.

Post autor: Ronon Dex »

Wasza Cesarska Mość,

Zwracam się z uprzejmą prośbą o zatwierdzenie zmiany mojego herbu z dawnego Herbu Razorno, na obecny Herb Gryf.

Obrazek

Obrazek

Dotychczas używanym przeze mnie herbem był Herb Razorno, który wywodził się z moich ziem w Bialenii czyli lenna Razorno...

Obrazek

Jednak Razorno przestało istnieć, a wkrótce po tym przestała istnieć również Bialenia. Nadszedł więc czas by zerwać z przeszłością i iść do przodu. Obecnie moimi ziemiami są Wyspy Oceanii Leockiej - gdzie znalazłem azyl po emigracji z nieprzyjaznej już wtedy dla mnie Republiki Bialeńskiej.

Obecny herb nawiązuje kolorystyką właśnie do stworzonych tam nowych symboli, a symbol gryfa przyjąłem właśnie wtedy gdy emigrowałem na Oceanię.

Obrazek

Ponieważ jak mnie uczono to "koronowana głowa" powinna zatwierdzić herb szlachecki - zatem zwracam się o to do Mojego Niebiańskiego Cesarza.
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Re: Wniosek o zatwierdzenie zmiany herbu.

Post autor: Juraj Zvolynský »

Wasza Ekscelencjo,
Wielki Marszałku, wniosek zatwierdzam. Nie mniej zwracam się z pytaniem do Waszej Ekscelencji, czy zarazem mam zarejestrować w systemie ród Dex/Dexów, czy wyłącznie chodzi o indywidualną zmianę?

Z wyrazami estym,
Jego Cesarska Mość Piotr Romanow
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Nigdy nie miałem żadnego rodu... jakoś chętnych nie było i nawet na taki pomysł nie wpadłem. Jeżeli "zarejestrujesz w systemie" ród Dexów to będę jedynym przedstawicielem - pozostawiam to już woli Cesarza. :)
Obrazek
Ronon Dex
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Juraj Zvolynský »

Jeżeli nie masz specjalnej potrzeby to nie muszę go rejestrować, a jeśli bardzo byś chciał to zarejestruję. To tylko w sumie jedna nowa ikonka pod profilem, z Twoim własnym herbem. :)
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Piotr Romanow pisze: 31 gru 2023, 14:59 Jeżeli nie masz specjalnej potrzeby to nie muszę go rejestrować, a jeśli bardzo byś chciał to zarejestruję. To tylko w sumie jedna nowa ikonka pod profilem, z Twoim własnym herbem. :)
A jak ikonka to może być... ładnie to wygląda. :P
Obrazek
Ronon Dex
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sala Tronowa”