Reprezentacja Nan Di w Piłce Nożnej
Stadion: Stadion Niebiański
Liga: Mikroświatowa Unia Piłkarska
Menedżer : Thomas von Lisendorff
Drużyna :
Siła 10
Zawodników: 21
Moderator: Thomas Lisendorff

Spróbuj teraz. Jest przerwa miedzy sezonowa.Andżej-chan pisze: 17 gru 2023, 09:59 Gratuluję dobrego startu.Thomasie, mam do Ciebie małą prośbę. Jakby dotarła do Ciebie informacja, że szukają nowej reprezentacji w X11, to daj mi znać, bo chciałbym, żeby Nowa Orda też miała swoją drużynę.

Nie mam zielonego pojęcia... jak wiesz piłką kopaną i MUP w ogóle się nie interesuje, a Thomas do mnie też się dawno nie odzywał. Jak się do Ciebie nie odezwie to chyba możesz kasować... no chyba, że jest jakiś inny zainteresowany zabawą w piłeczkę?Heinz-Werner Grüner pisze: 10 paź 2024, 19:40 Jako admin ligi MUP, chciałbym dopytać czy Herr @Thomas Lisendorff nadal zamierza prowadzić reprezentację?
Nie odwiedzano drużyny od sierpnia, prosiłbym więc o pilną odpowiedź czy gracie dalej czy kasować reprezentację.
Zróbmy tak, że jak kogoś znajdę na miejsce trenera Lisendorffa to zostawię. Być może uda mi się znaleźć inną reprezentację na miejsce Nan Di, ale to nie będzie łatwe.Ronon Dex pisze: 11 paź 2024, 10:01Nie mam zielonego pojęcia... jak wiesz piłką kopaną i MUP w ogóle się nie interesuje, a Thomas do mnie też się dawno nie odzywał. Jak się do Ciebie nie odezwie to chyba możesz kasować... no chyba, że jest jakiś inny zainteresowany zabawą w piłeczkę?Heinz-Werner Grüner pisze: 10 paź 2024, 19:40 Jako admin ligi MUP, chciałbym dopytać czy Herr @Thomas Lisendorff nadal zamierza prowadzić reprezentację?
Nie odwiedzano drużyny od sierpnia, prosiłbym więc o pilną odpowiedź czy gracie dalej czy kasować reprezentację.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość