Prezent dla Barona Bihe

Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Prezent dla Barona Bihe

Post autor: Andrzej Ordyński »

Na rozkaz chana Nowej Ordy w niedaleką podróż do Baronii Bihe wybrało się czarnymi wołgami kilkunastu przedstawicieli dworu. Celem wyprawy jest przekazanie Baronowi wyrazów szacunku i życzeń dobrego sąsiedztwa. Jako dowód dobrej woli wódz podarował sąsiadowi niezwykle cenny, pochodzący jeszcze z XVII w. pierścień o wartości pięciu dużych wsi.

/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Re: Prezent dla Barona Bihe

Post autor: Reza I Pahlavi »

Shahanshah na uchodźstwie, Reza I Pahlavi razem ze swoją perską żoną, Shahbanu Setareh bardzo uprzejmie przyjął przybyłych czarną limuzyną wysłanników Białego Chana Nowej Ordy, Andżeja Chana 👏

Uradowany darem chańskim odwzajemnił się drogiemu sąsiadowi dwoma egzemplarzami perskiej białej i niebieskiej porcelany 🙏😇😄

Pierwszy talerz z granatami pochodził z samego końca XV wieku, a drugi ze smokiem został wykonany w XVII wieku (oba były naśladownictwem chińskiej porcelany z XV stulecia) 😁

Pod koniec spotkania z sąsiadami, Shahanshah razem z małżonką zaprosili chańskich wysłanników do wysłuchania orędzia, które oboje mieli za pomocą radia oraz telewizji wypowiedzieć dla ich znękanego ludu w utraconej dziedzinie przodków ✌️🕊️🗽
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
AleksanderNovak Stempel
Kontakt:

Post autor: AleksanderNovak »

Ja też chcę dostawać prezenty!!
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

AleksanderNovak pisze: 16 wrz 2023, 17:18 Ja też chcę dostawać prezenty!!
Witaj, ale nie od razu Niebiański Pałac zbudowano i trzeba najpierw mieć swoją baronię albo coś! 😁😇😎
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

Reza I Pahlavi pisze: 16 wrz 2023, 13:56 Uradowany darem chańskim odwzajemnił się drogiemu sąsiadowi dwoma egzemplarzami perskiej białej i niebieskiej porcelany 🙏😇😄

Pierwszy talerz z granatami pochodził z samego końca XV wieku, a drugi ze smokiem został wykonany w XVII wieku (oba były naśladownictwem chińskiej porcelany z XV stulecia) 😁
Serdecznie dziękuję za prezent i zapraszam do złożenia wizyty w Bundżadarze!
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Bardzo podoba mi się Twój pomysł, drogi Biały Chanie i chętnie w najbliższym czasie wybiorę się w podróż,by Cię odwiedzić ✌️👌🙏
ODPOWIEDZ

Wróć do „Baronia Beihe”