Wnioski o obywatelstwo

Tutaj Cesarz Nan Di przyjmuje zarówno posłów, jak i wszystkich innych interesantów.
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Wnioski o obywatelstwo

Post autor: Juraj Zvolynský »

W tym miejscu składa się wnioski o obywatelstwo Cesarstwa Nan Di.

(poza Bastionem Peetri Romanaav)
Awatar użytkownika
Baltazar Dostojewski Stempel
Kontakt:

Re: Wnioski o obywatelstwo

Post autor: Baltazar Dostojewski »

Szanowne Władze

Chciałbym złożyć podanie o nadanie mi obywatelstwa Nan Di . Moje motywacje są proste i szczere. Jestem przekonany, że to miejsce, jego kultura i ludzie mają wiele do zaoferowania, a ja chciałbym być częścią tego społeczeństwa, przyczyniając się do jego rozwoju i współistnienia.

Jestem gotów przestrzegać prawa i wartości obowiązujących w Nan Di oraz szanować różnorodność kulturową i religijną, która stanowi integralną część tego miejsca. Moje intencje są szczere i pokojowe, a moim celem jest uczestnictwo w budowaniu wspólnego dobra i rozwoju tej społeczności.

Z poważaniem,
Baltazar Dostojewski
(-) Baltazar Ahmad Dostojewski

Imam/Strażnik Dwóch Meczetów/Kadi/Mufiti
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Szanowny Panie Baltazarze,
Ze względu na naszą długotrwałą przyjaźń bo już od zamierzchłego czasu 2014 roku, gdy obaj działaliśmy w Batawii oraz Uhrainie to zaszczyt dostać taki wniosek. Mam także nadzieję, że obywatelstwo Cesarstwa Nan Di będzie dla Pana równie wielkim zaszczytem, a praca którą Szanowny włoży w kraj będzie najlepiej spożytkowaną w naszej długiej Pollinowej karierze. Wniosek rozpatrzony POZYTYWNIE.

Z wyrazami szacunku,
Jego Cesarska Mość Piotr Romanow
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Post autor: Reza I Pahlavi »

Książę uchodźcą!

Dorood! :D Przybywam na zaproszenie dostojnego Cesarza Piotra Romanowa :P

Me intencje są szczere i proste, przysięgam na Ahura Mazdę i jego trzy zasady obwieszczone ludziom przez wielkiego Mantrana Zaratusztrę: Dobre słowa, dobre myśli i dobre uczynki! 8-)

Jestem Książę Reza I Pahlavi i pochodzę z kraju opanowanego wskutek islamskiej,a dokładniej szyickiej, krwawej rewolucji przez szalonych fanatyków religijnych uciskających moich poddanych...

Właśnie cofają się inwigilowani na każdym kroku przez zwariowanych rewolucjonistów którzy podstępnie przechwycili władzę w kraju podczas mojej oficjalnej podróży zagranicznej do VII wieku n.e i czasów Mahometa...

Mój ojciec, Król Królów Yazdegerd XVI został schwytany przez spisek buntowników, wywleczony ze swojego pięknego pałacu i powieszony w publicznej egzekucji za pomocą dźwigu budowlanego,a jego ciało wisiało na postrach przed wejściem...

Proszę o obywatelstwo Cesarstwa Nan Di,bym mógł rozpocząć w tym pięknym kraju nowe życie.

Król nie zabija króla!

[Jestem znany w Edelweiss jako Jürgen Voller,ale ze względów narracyjnych chciałbym występować tutaj jako Książę Reza I Pahlavi].
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Szanowy Rezo,
To zaszczyt gościć na swoim dworze szlachcica, nie mniej proszę mieć na uwadze że długoletnia imperialna historia zarówno Nan Di, czy też Imperium Brodryjskiego, którym miałem okazję rządzić nigdy nie nadawała tytułów obcokrajowcom, zanim Ci nie mieli okazji się czymś wykazać. Sam wniosek zostaje rozpatrzony POZYTYWNIE.

Z wyrazami szacunku,
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Post autor: Reza I Pahlavi »

Dziękuję za serdeczne powitanie 🙏🙏🙏

Mam nadzieję, że wniosę swój pozytywny wkład w rozwój Cesarstwa Nan Di i uda mi się odzyskać tutaj spokój, Wasza Cesarska Wysokość ✌️

Ku chwale wiecznego Cesarstwa Nan Di i jego nieomylnego, wspaniałego władcy! 👏👏👏
Awatar użytkownika
Marko Ramius
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Marko Ramius »

Ja Marko Ramius,
Składam na ręce Jego Boskiej, Szlachetniej, Wspaniałej Cesarskiej Mości niniejszą prośbę o nadanie mi obywatelstwa Cesarskiego.
Obrazek
Pro Deo imperatore pugnamus! Servitium est certamen et sacrificium! Sacrificium mors est! Mors finis servitutis est!
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Szanowy Panie Marko Ramiusie,
Miło ponownie witać Cię na swoim dworze. Mimo, że Imperium Brodryjskie już nie istnieje, to powracają do swoich korzeni dawno obywatele. Raduje mnie ten fakt.
Wniosek zostaje rozpatrzony POZYTYWNIE.

Z wyrazami szacunku,
Awatar użytkownika
Thomas Lisendorff Stempel
Kontakt:

Post autor: Thomas Lisendorff »

Wasza Cesarska Mość.
Zwracam się z prośbą o nadanie mi obywatelstwa Cesarstwa Nan Di.

/-/ Thomas von Lisendorff - Dostojewski
/-/ Thomas von Lisendorff
Obrazek
Admirał Sił Zbrojnych Rodecji
Kanclerz Federacji Rodecji
Ataman Dehreiński
Wielki Książę Bałmucji
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Szanowny Thomasie Lisendorff,

Niezmiernie miło mi ponownie powitać Ciebie w naszym małym kawałku mikroświata. Z racji dawnej współpracy cieszę się, że to akurat mnie przypadł zaszczyt rozpatrzenia Twojego wniosku w imieniu nieobecnego Niebiańskiego Cesarza, na mocy Dekretu Normatywnego Najjaśniejszego Cesarstwa Nan Di.

Wniosek zostaje rozpatrzony POZYTYWNIE.

Z wyrazami szacunku,
Wieczny Regent, Wielki Marszałek Ronon Dex
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sala Tronowa”