Przybycie do kontroli
- Karol Keane
- Kontakt:
Przybycie do kontroli
Witam!
Karol Keane Flibustier z Królestwa Nowal.
Miło widzieć nową inicjatywę w jakże znajomo brzmiących opisach!
Karol Keane Flibustier z Królestwa Nowal.
Miło widzieć nową inicjatywę w jakże znajomo brzmiących opisach!
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
- Juraj Zvolynský • Stempel
- Kontakt:
-
RÓD
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Przybycie do kontroli
Dobrý deň!
Miło widzieć znajome twarze zanim państwo zacznie dobrze działać! Niestety przez real na dokumenty, symbole państwowe oraz mapę będziemy musieli poczekać. Nie mniej jestem rad, że nie zacznę sam!
Miło widzieć znajome twarze zanim państwo zacznie dobrze działać! Niestety przez real na dokumenty, symbole państwowe oraz mapę będziemy musieli poczekać. Nie mniej jestem rad, że nie zacznę sam!
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
- Vratislav Vondráček
- Kontakt:
Dobrý večer!
Jak je to dobré widzieć nową właśnie inicjatywę na forum Bastionu! Ale z czasem wszystko nabierze rozmachu i bude úžasně!
Jak je to dobré widzieć nową właśnie inicjatywę na forum Bastionu! Ale z czasem wszystko nabierze rozmachu i bude úžasně!
- Kontakt:
-
RÓD
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Dobrý deň!
Witam w Wielkohradzie. Szanowny wie, że może robić własne wątki do powitań i być witany osobno, a nie razem z kimś w jego wątkach?
To Państwo to taka trochę moja działka i odskocznia od Nan Di, także proszę się nie nastawiać na jakieś super prosperujące miejsce.
Witam w Wielkohradzie. Szanowny wie, że może robić własne wątki do powitań i być witany osobno, a nie razem z kimś w jego wątkach?
To Państwo to taka trochę moja działka i odskocznia od Nan Di, także proszę się nie nastawiać na jakieś super prosperujące miejsce.
- Vratislav Vondráček
- Kontakt:
Oh no przepraszam zadarza się tak? No trudno stało się ale i tak życzę dalszych udanych działań!Juraj Zvolynský pisze: 19 gru 2025, 05:07 Dobrý deň!
- Kontakt:
-
RÓD
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Oczywiście, że się zdarza. Dlatego poinformowałem o tym fakcie, żeby na przyszłość Szanowny wiedział.