Widzę Sroczyńskiego na Edelweiß
- Karol Keane
- Kontakt:
Widzę Sroczyńskiego na Edelweiß
No cóż, to jakby ciekawostka, bo Piwski Sroczyński znikł dość dawno temu, a teraz widzę jego personalia w odpowiedziach na forum Edelweiß. Będzie awantura? Mucho drinko, grando avanturo? 
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
Re: Widzę Sroczyńskiego na Edelweiß
A dlaczego? Przecież realiozy trwające kilka miesięcy jakoś specjalnie niczym dziwnym nie są... Bywają... sam miałem przerwy od mikro trwające ponad rok i dalej v-żyję. A Piwski to spoko gość... zdarzało mi się z nim realną wódkę pić, to czemu niby ma robić awantury?Karol Keane pisze: 16 wrz 2025, 15:01 No cóż, to jakby ciekawostka, bo Piwski Sroczyński znikł dość dawno temu, a teraz widzę jego personalia w odpowiedziach na forum Edelweiß. Będzie awantura?
- Piwski Sroczyński • Stempel
- Kontakt:
Ja i awantury... jak dla mnie ŚWIĘTY SPOKÓJ, to jedna z piękniejszych rzeczy pod słońcemKarol Keane pisze: 16 wrz 2025, 15:01 No cóż, to jakby ciekawostka, bo Piwski Sroczyński znikł dość dawno temu, a teraz widzę jego personalia w odpowiedziach na forum Edelweiß. Będzie awantura? Mucho drinko, grando avanturo?![]()
(-) Piwski Sroczyński h. Żmij
Arcybiskup Osieka, Sługa Sług Bożych
A tak w ogóle to witam po przerwie i cieszę się, że wróciłeś... a wróciłeś do mikro na dłużej czy tylko "z doskoku"?Piwski Sroczyński pisze: 16 wrz 2025, 17:01 Ja i awantury... jak dla mnie ŚWIĘTY SPOKÓJ, to jedna z piękniejszych rzeczy pod słońcem![]()
- Karol Keane
- Kontakt:
A jednak, coś o abdykacji, czy jak to tam nazywa się w Osieku czytałemPiwski Sroczyński pisze: 16 wrz 2025, 17:01
Ja i awantury... jak dla mnie ŚWIĘTY SPOKÓJ, to jedna z piękniejszych rzeczy pod słońcem![]()
redaktor SOKN Webpress
- Şahin Zendî
- legalny klon narracyjny - Pavla van der Gibson
- Kontakt:
Apeluję o nie szukanie problemu tam, gdzie go nie ma xdKarol Keane pisze: 16 wrz 2025, 15:01 No cóż, to jakby ciekawostka, bo Piwski Sroczyński znikł dość dawno temu, a teraz widzę jego personalia w odpowiedziach na forum Edelweiß. Będzie awantura? Mucho drinko, grando avanturo?![]()
Prezydent Republiki Hazystanu
- Karol Keane
- Kontakt:
Ogólnie to problem jest, jak kogoś nie ma. A że znalazł się, to jest i anons. A anons zawsze jest awanturą, bo go widać. Jak dla kogoś to problem, to ma problem on.
redaktor SOKN Webpress
- Piwski Sroczyński • Stempel
- Kontakt:
Cieszę się, że można zobaczyć wciąż znajome twarze. Ogólnie powrót związany póki co z rezygnacją z urzędu. Żeby to działało dalej, trzeba było pewne reformy podjąć - to też mnie przymusiło do powrotu. A co dalej... zobaczy się. Na pewno na Zjazd za rok chciałbym zajechać.Ronon Dex pisze: 16 wrz 2025, 17:53 A tak w ogóle to witam po przerwie i cieszę się, że wróciłeś... a wróciłeś do mikro na dłużej czy tylko "z doskoku"?
(-) Piwski Sroczyński h. Żmij
- Karol Keane
- Kontakt:
Lepsza krótka wizyta, niż całkowity jej brak. My działamy dalej, a za ułatwienie zadania, jeśli nikt nie dziękował, ja podziękuję. To cenne, że ktoś wykazuje troskę za temat mimo zajętości swojego czasu i postanawia nam pracę ułatwiać (nam w sensie aktywnych w mikro na ten moment i każdy ten moment).
redaktor SOKN Webpress
- Karol Keane
- Kontakt:
Popatrzył, walnął rezygnacją i pooszedł
ot wirtual polski
redaktor SOKN Webpress