Retro Turniej vol. 2 - Icy Tower

Miejsce prowadzenia rozmów ogólnobastionowych.
Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson
Kontakt:

Retro Turniej vol. 2 - Icy Tower

Post autor: Pavel van der Gibson »

Na ulicach miast pojawiły się dzisiaj plakaty zachęcające do udziału w Retro Turnieju organizowanym w Księstwie Sarmacji. Tym razem będziemy rywalizować w grze Icy Tower, która niegdyś królowała na pecetach. Zasady gry są proste - polega ona na skakaniu na coraz wyższe piętra i dotarciu jak najwyżej uzyskując tym samym jak najlepszy wynik.

Od soboty 19 lipca, możecie w wyznaczonym wątku w Sarmacji wrzucać screeny ze swoimi rezultatami (Score). Liczba dodanych screenów jest nieograniczona. Liczy się najwyższy wynik. Tabela wyników będzie regularnie aktualizowana. Dla trzech najlepszych graczy przewidziano nagrody! Turniej będzie trwał do 26 lipca włącznie.

Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Awatar użytkownika
Karol Keane
Kontakt:

Re: Retro Turniej vol. 2 - Icy Tower

Post autor: Karol Keane »

Gra 30-latków ;) Pegasus i początek stulecia :) Fajne!
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson
Kontakt:

Obrazek

Retro Turniej w Icy Tower trwa w najlepsze. Jak na razie na prowadzeniu, ze świetnym wynikiem, Alfred Fabian von Hohenburg Tehen-Dżek, ale wiele może się jeszcze wydarzyć. Nie czekajcie i dołączcie do rywalizacji!

Awatar użytkownika
Karol Keane
Kontakt:

Post autor: Karol Keane »

Faktycznie działą, zrobiłem sobie próbę zanim zaczął sie turniej, prawdopodobnie byłem pierwszym graczeem i wynik 200 mnie całkowicie usatysfakcjonował, bo nie przepadałem nigdy za nią ;) Ale jak ktoś reaktywuje rzucanie bananami przez maupe, to... :D
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson
Kontakt:

Obrazek

Zostały ostatnie dwa dni turnieju. W sobotę o północy zakończymy zmagania, a w niedzielę rozdane zostaną nagrody. Serdecznie zapraszam do skakania po piętrach :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kantyna „Bastion””