Kwestia ochrony ziem dawnej Bialenii.

Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Re: Kwestia ochrony ziem dawnej Bialenii.

Post autor: Ronon Dex »

Andżej-chan pisze: 11 paź 2023, 15:19 Tak więc dwa lata upłyną 1 października 2025 r.
No i OK... ładna "równa" data. :lol:
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Bolesław

Post autor: Bolesław »

FN niczego nie zje, spokojnie xD
Awatar użytkownika
AleksanderNovak Stempel
Kontakt:

Post autor: AleksanderNovak »

Kiriania zjadła Muratykę, teraz czas na Bialenię. Imperium Kirymskie wkrótce wykona ekspansję na inne kontynenty.
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Juraj Zvolynský »

Od zarania Internetu, każdy wiecznie mówi, że na nic chrapki nie ma. Tym czasem moją Batawię już zalano, podzielono na kolonie i inne wydziwienia zaczęły się dziać. Przynajmniej w przypadku Bialenii chciałby, żeby kraj został taki jaki był, a przynajmniej jej ziemie. Jak pojawi się ktoś kto będzie chciał tam działać, a nie zrobić sobie, Muratycką Bialenię, Federalną Bialeńską Republikę Rad, czy inne udziwnienia żeby piksele na mapie się zgadzały to niech bierze to w pierony.
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Piotr Romanow pisze: 15 paź 2023, 11:24 Przynajmniej w przypadku Bialenii chciałby, żeby kraj został taki jaki był, a przynajmniej jej ziemie. Jak pojawi się ktoś kto będzie chciał tam działać, a nie zrobić sobie, Muratycką Bialenię, Federalną Bialeńską Republikę Rad, czy inne udziwnienia żeby piksele na mapie się zgadzały to niech bierze to w pierony.
Czyli co robimy tą misję PB czy odpuszczamy?
Obrazek
Ronon Dex
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Ja jestem jak najbardziej za.
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Piotr Romanow pisze: 15 paź 2023, 14:48 Ja jestem jak najbardziej za.
No to jako przywódca jednego z państw PB dogadaj się z innymi i stwórzcie jakiś kwit na tą okoliczność. Ja tylko prosty wojskowy jestem - jest kwit czy polecenie polityków to działam, nie ma kwitów i rozkazów to siedzę na czterech literach.
Obrazek
Ronon Dex
Bolesław

Piotr Romanow pisze: 15 paź 2023, 11:24 Od zarania Internetu, każdy wiecznie mówi, że na nic chrapki nie ma. Tym czasem moją Batawię już zalano, podzielono na kolonie i inne wydziwienia zaczęły się dziać. Przynajmniej w przypadku Bialenii chciałby, żeby kraj został taki jaki był, a przynajmniej jej ziemie. Jak pojawi się ktoś kto będzie chciał tam działać, a nie zrobić sobie, Muratycką Bialenię, Federalną Bialeńską Republikę Rad, czy inne udziwnienia żeby piksele na mapie się zgadzały to niech bierze to w pierony.
Nice argument, and? Co ma to do demonizowania FN i tworzenia własnemu paktowi użyteczności?
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Szanowny Panie Bolesławie,
Jedyne co uczyniłem to podałem przykład, a Pan jak zwykle się spłakał i szuka powodu do awantury. Zaproponowałem ochronę tych ziem przez jakiś okres czasu, bo wiem jak to się skończy... Tak jak zawsze, znowu border gore pojawi się tak, że na mapę Pollinu będę patrzył i wołał o pomstę do nieba. :)
Bolesław

Szanowny Panie Piotrze,
skoro to tylko przykład, to czemu wielokrotnie wspominane jest pikselożerne FN (ewentualnie ZKRR), a nie Magnifikat, czy kto tam Panu Batawię rozkradł. Powodów do awantury nie szukam, próbuję po prostu zrozumieć, skąd taka do nas niechęć. Powodem jest nieudany epizod polityczny Andrzeja w FN czy coś innego?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sztab Połączonych Sił Zbrojnych”