Co do projektu ustawy - brak uwag.

Daleki jestem od narzucania czegokolwiek - ale poddaję pod przemyślenie rozwiązanie takie, aby wszystkie istniejące na początku stany ze sobą jednak graniczyły. Nie sądzicie, że tak byłoby lepiej?

Fajna... ale może Whiteland chciałby dostęp do morza (bo taką propozycje dał... tylko na południu)? Jeśli tak to może dać go na północy, ponad Redrock, DC i Tropico?
Można też zrobić te cztery stany i DC na wschodnim wybrzeżu... Wtedy będzie od północy do południa i wolny teren (pozastanowy) w kierunku centrum kontynentu. Tylko, że wtedy Tu byś musiał powędrować na północ.Andrew Hordeman pisze: 11 maja 2024, 14:47 Z tego co wiem to Whiteland ma nawiązywać do kultury Południa, więc pewnie nie chciałby się przenieść w "jankeskie" rejony.Ale poczekajmy na wypowiedź samego zainteresowanego, ja nie chcę niczego narzucać...
Julius Ludovici pisze: 11 maja 2024, 15:32 chciałbym by Whiteland nawiązywał do południa (celowałem w połączenie Luizjany oraz Teksasu).
No to mam propozycje radykalną, ale załatwiającą wszystkie sprawy proponowanych "klimatów" i przylegania granic stanów... po prostu zmieńmy granice kraju. Przecież i tak reszta kontynentu to OBPP, a Arcadia jest na tyle "świeża", że problemu ze zmianami nie ma - i tak przecież ja to nanoszę na mapę, to zrobię oraz opublikuję aktualizację (i tak muszę to zrobić bo dwie sprawy niezwiązane z Arcadią na to czekają) i po sprawie.Andrew Hordeman pisze: 11 maja 2024, 16:19 Mój stan ma nawiązywać kulturowo do Midwestu. Możecie mnie przesunąć na północ, jak chcecie (obojętnie mi), ale wolałbym nie mieć zbyt szerokiego dostępu do morza.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość