A ja przede wszystkim proszę o to by przestać stosować język grozy rodem z reportażu nieistniejącej telewizji TVN o nieistniejącym Marszu Niepodlegości, gdyż z jednej strony mnie to bawi, a z drugiej pojawia się we mnie odruch wymiotny.
Gdzie to szanowny pan wykazuje? Przybiegł pan z postulatem wolności ponad granicami, płciami, rasami, narodami, klasami, chociaż w sumie nigdzie nie padło tu stwierdzenie, że ktoś będzie sekowany. Niech pod halą jeszcze pan zaśpiewa utwór
Imagine. Statist Party wskazuje, że nie istnieje wyłącznie wolność od, która jest liberalna. Człowiek nie jest wyłącznie wolny od nakazów, wolność także zobowiązuje, ale to się libleftowi nie podoba.
W programie nigdzie nie wykluczono homoseksualistów, zaatakowano tęczową ideologię, z którą mieliśmy już do czynienia i się panoszy w jednym z zagranicznych państw. To jest wróg, a ta ideologia to pełzająca degeneracja. Więc pan albo nie potrafi czytać i to mogę wówczas wybaczyć, albo właśnie broni tęczowej degeneracji związanej z zaimkami na forum, paradami równości w państwach mikroświata oraz z legalizacją marihuany.
MR
@Andrew Hordeman nie umknęło mi pańskie wezwanie na forum populistów o wezwaniu do przyjęcia deklaracji o równym traktowaniu wszystkich obywateli Arcadii. Jako, że my jako Statist Party w programie celujemy wyłącznie w przestępczość. Jeśli Partia Populistyczna nie rozróżnia przestępców od mniejszości i słowami swojego lidera z przestępczości zorganizowanej tworzy osobną mniejszość to na pewno zyskacie duże poparcie w więzieniach na obszarze całej Arcadii. A może pan posiada jakieś związki z mafiami? Warto by się przyjrzeć temu czy pastor, będący zarazem wiceprezydentem oraz liderem największej partii politycznej w Arcadii nie jest człowiekiem podstawionym przez mafie.