Zjazd Statist Party

Awatar użytkownika
Yannick Cartier Stempel
Kontakt:

Re: Zjazd Statist Party

Post autor: Yannick Cartier »

Andrew Hordeman pisze: 07 sie 2024, 20:47
Yannick Cartier pisze: 07 sie 2024, 20:41 Przerażające, że w Arcadii istnieje partia odwołująca się do anturażu, eufemistycznie mówiąc, skrajnie prawicowego. Mam nadzieję, że Arcadia nie pójdzie tą drogą. To, czego potrzebujemy to wolność, ale nie tak, jak rozumie ją Statist Party, ale przekraczająca granice narodów, stanów, klas społecznych, ras, wyznań,poglądów czy preferencji seksualnych.
Zapraszam do współpracy z Partią Populistyczną. Razem powstrzymany skrajną prawicę!
Jestem już członkiem Frontu Ludowego, ale jak najbardziej moim celem jest powstrzymanie skrajnej prawicy.
Julius Ludovici pisze: 07 sie 2024, 20:54 Mr Yannick Cartier to człowiek reprezentujący degenerację charakterystyczną dla ludzi, którzy w maju zrobili najazd na nasze forum i ramię w ramię odparliśmy ten atak. Teraz ktoś bez jakichkolwiek zasług dla państwa i narodu chce wytyczać nam drogę, chociaż równie dobrze może być agentem zagranicznym. Opamiętajcie się mr Hordeman i nie niszczcie współpracy między naszymi blokami na rzecz Arcadii!
Widać, jak na dłoni, jaką wolność proponuje Statist Party - "wolnością" cieszyć się będą ci, którzy popierają skrajną prawicę, zaś ci o innych poglądach zostaną nazwani agentami. Panie Ludovici, nie mam żadnego pojęcia o majowych atakach.
Awatar użytkownika
Julius Ludovici Stempel
Kontakt:

Post autor: Julius Ludovici »

Mr Hordeman, postanowił pan być politykiem uśmiechniętym i reprezentować uśmiechnięty program by Arcadia była uśmiechnięta. Ale co więcej to wskażę panu fiksacje seksualną, gdyż od razu sprowadził pan dyskusję do kwestii orientacji niczym genitalna lewica.

My w programie nie zawarliśmy postulatu strzelania czy wieszania gejów ani jakichkolwiek innych orientacji. Za wrogą wskazaliśmy tęczową ideologię, z którą wiąże się legalizacja marihuany, wprowadzanie zaimków na forum, a także organizowanie parad równości. Pan się opamięta zanim wpadnie w pułapkę i stanie się politykiem uczestniczącym w tęczowym cyrku. Być może stoi pan na rozdrożu, ale niech nie popełnia błędu i przemyśli to co rzeczywiście robi.

Mr Cartier, z pana taki socjalista jak ze mnie liberał. Szanujący się przedstawiciel Frontu Ludowego powinien zwalczać najwyższe stadium burżuazyjnej degeneracji zamiast ją legitymizować i bronić. Pan jednak prezentuje sobą co najwyżej uśmiechniętą popkulturową wizję świata zawartą w utworach pokroju Imagine.
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

Julius Ludovici pisze: 07 sie 2024, 21:29 Mr Hordeman, postanowił pan być politykiem uśmiechniętym i reprezentować uśmiechnięty program by Arcadia była uśmiechnięta.
Oczywiście, że chcę, by Arcadyjczycy byli uśmiechnięci. Obywatele naszego państwa mają z czego się cieszyć. Nasze forum jest trzecim z najaktywniejszych forów mikroświata. Nasza waluta jest trzecią najsilniejszą walutą. Nasz kraj prężnie się rozwija. Ja się uśmiecham i Panu też nie zaszkodzi uśmiech!
Julius Ludovici pisze: 07 sie 2024, 21:29 Ale co więcej to wskażę panu fiksacje seksualną, gdyż od razu sprowadził pan dyskusję do kwestii orientacji niczym genitalna lewica.

My w programie nie zawarliśmy postulatu strzelania czy wieszania gejów ani jakichkolwiek innych orientacji. Za wrogą wskazaliśmy tęczową ideologię, z którą wiąże się legalizacja marihuany, wprowadzanie zaimków na forum, a także organizowanie parad równości. Pan się opamięta zanim wpadnie w pułapkę i stanie się politykiem uczestniczącym w tęczowym cyrku. Być może stoi pan na rozdrożu, ale niech nie popełnia błędu i przemyśli to co rzeczywiście robi.
W Arcadii nie ma tęczowego cyrku. Jest kilka procent obywateli o odmiennych upodobaniach. Ale oni też płacą podatki, rozwijają gospodarkę, budują nasz kraj - przysługują im pełne prawa i Partia Populistyczna nie pozwoli na odmienne traktowanie mniejszości.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Julius Ludovici Stempel
Kontakt:

Ja w żadnym miejscu nie zaatakowałem mniejszości. Program Statist Party uderza nie w mniejszości same w sobie, ale w przestępczość zorganizowaną. To, że ona dominuje u mniejszości to nie nasza wina. Mafie stworzone przez Białych będą tak samo tępione. Chyba, że z przestępców robi Pan osobną mniejszość. Wówczas bym obawiał się o Arcadię. Zarazem podkreślam drugi raz, że nie uderzono w gejów, lecz w tęczową ideologię. To osoby ewidentnie o fiksacji seksualnej z tym tematem przybiegły. My powstrzymamy tylko ewentualny napływ tego propagując styl życia Białego Heteroseksualnego Arcadyjczyka. To jednak nie wyklucza ani nie dyskryminuje geja, pod warunkiem, że nie biega w stringach po ulicy z tęczową flagą - bo to już fragment tęczowej ideologii i wolności typu róbcie co chcecie. To prezentuje ewidentnie mr Cartier. Pan także?

Ja jestem uśmiechnięty i chcę być jeszcze bardziej uśmiechnięty. Ale uśmiech uśmiechowi nie jest równy. Ja chcę być uśmiechnięty z dumy. Pan z kolei z tego powodu, że jest fajnie.
Awatar użytkownika
Yannick Cartier Stempel
Kontakt:

Julius Ludovici pisze: 07 sie 2024, 21:48 To jednak nie wyklucza ani nie dyskryminuje geja, pod warunkiem, że nie biega w stringach po ulicy z tęczową flagą - bo to już fragment tęczowej ideologii i wolności typu róbcie co chcecie. To prezentuje ewidentnie mr Cartier. Pan także?
Proszę wskazać, w którym miejscu rzekomo to prezentuję. Mr Ludovici, to już zakrawa o pomówienia. Proszę powstrzymać swoje żądze.
Awatar użytkownika
Julius Ludovici Stempel
Kontakt:

A ja przede wszystkim proszę o to by przestać stosować język grozy rodem z reportażu nieistniejącej telewizji TVN o nieistniejącym Marszu Niepodlegości, gdyż z jednej strony mnie to bawi, a z drugiej pojawia się we mnie odruch wymiotny.

Gdzie to szanowny pan wykazuje? Przybiegł pan z postulatem wolności ponad granicami, płciami, rasami, narodami, klasami, chociaż w sumie nigdzie nie padło tu stwierdzenie, że ktoś będzie sekowany. Niech pod halą jeszcze pan zaśpiewa utwór Imagine. Statist Party wskazuje, że nie istnieje wyłącznie wolność od, która jest liberalna. Człowiek nie jest wyłącznie wolny od nakazów, wolność także zobowiązuje, ale to się libleftowi nie podoba.

W programie nigdzie nie wykluczono homoseksualistów, zaatakowano tęczową ideologię, z którą mieliśmy już do czynienia i się panoszy w jednym z zagranicznych państw. To jest wróg, a ta ideologia to pełzająca degeneracja. Więc pan albo nie potrafi czytać i to mogę wówczas wybaczyć, albo właśnie broni tęczowej degeneracji związanej z zaimkami na forum, paradami równości w państwach mikroświata oraz z legalizacją marihuany.

MR @Andrew Hordeman nie umknęło mi pańskie wezwanie na forum populistów o wezwaniu do przyjęcia deklaracji o równym traktowaniu wszystkich obywateli Arcadii. Jako, że my jako Statist Party w programie celujemy wyłącznie w przestępczość. Jeśli Partia Populistyczna nie rozróżnia przestępców od mniejszości i słowami swojego lidera z przestępczości zorganizowanej tworzy osobną mniejszość to na pewno zyskacie duże poparcie w więzieniach na obszarze całej Arcadii. A może pan posiada jakieś związki z mafiami? Warto by się przyjrzeć temu czy pastor, będący zarazem wiceprezydentem oraz liderem największej partii politycznej w Arcadii nie jest człowiekiem podstawionym przez mafie.
Awatar użytkownika
Yannick Cartier Stempel
Kontakt:

Yannick Cartier pisze: 07 sie 2024, 22:03
Julius Ludovici pisze: 07 sie 2024, 21:48 To jednak nie wyklucza ani nie dyskryminuje geja, pod warunkiem, że nie biega w stringach po ulicy z tęczową flagą - bo to już fragment tęczowej ideologii i wolności typu róbcie co chcecie. To prezentuje ewidentnie mr Cartier. Pan także?
Proszę wskazać, w którym miejscu rzekomo to prezentuję. Mr Ludovici, to już zakrawa o pomówienia. Proszę powstrzymać swoje żądze.
Nie wskazał Pan tego miejsca, więc nie będę kontynuował tej dyskusji, tym bardziej że Pan dalej przypisuje mi poglądy i przekonania, których nigdzie nie wyraziłem.
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Julius Ludovici pisze: 08 sie 2024, 20:33 MR @Andrew Hordeman nie umknęło mi pańskie wezwanie na forum populistów o wezwaniu do przyjęcia deklaracji o równym traktowaniu wszystkich obywateli Arcadii. Jako, że my jako Statist Party w programie celujemy wyłącznie w przestępczość. Jeśli Partia Populistyczna nie rozróżnia przestępców od mniejszości i słowami swojego lidera z przestępczości zorganizowanej tworzy osobną mniejszość to na pewno zyskacie duże poparcie w więzieniach na obszarze całej Arcadii. A może pan posiada jakieś związki z mafiami? Warto by się przyjrzeć temu czy pastor, będący zarazem wiceprezydentem oraz liderem największej partii politycznej w Arcadii nie jest człowiekiem podstawionym przez mafie.
Jeżeli ma Pan na ten temat jakieś informacje, to proszę zgłosić sprawę organom ścigania. Oh, wait, nie mamy nawet sądu, bo inne stronnictwa nie poparły propozycji Partii Populistycznej, by takowy powołać.
Awatar użytkownika
Julius Ludovici Stempel
Kontakt:

Yannick Cartier pisze: 08 sie 2024, 22:09 Nie wskazał Pan tego miejsca, więc nie będę kontynuował tej dyskusji, tym bardziej że Pan dalej przypisuje mi poglądy i przekonania, których nigdzie nie wyraziłem.
Obrazek
Andrew Hordeman pisze: 09 sie 2024, 09:58 Jeżeli ma Pan na ten temat jakieś informacje, to proszę zgłosić sprawę organom ścigania. Oh, wait, nie mamy nawet sądu, bo inne stronnictwa nie poparły propozycji Partii Populistycznej, by takowy powołać.
Powątpiewam by jakakolwiek ustawa regulująca działanie sądu przewidywała działanie układu mafijnego. Mafia zostanie odsunięta w wyborach.
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Julius Ludovici pisze: 10 sie 2024, 19:31 Powątpiewam by jakakolwiek ustawa regulująca działanie sądu przewidywała działanie układu mafijnego. Mafia zostanie odsunięta w wyborach.
Któż taki odsunie "mafię"? Sojusz ekstremów i oligarchów, usiłujący zniszczyć społeczeństwo otwarte? No pasaran!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacje polityczne i społeczne”