Czasopismo "Orda"
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Czasopismo "Orda"
Można, jak najbardziej, jeszcze jak, nawet na stronie siódmej do tego zachęcam! Interesuje Cię stała współpraca ze stałą pensją, czy zapłata za każdy artykuł osobno?
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- AleksanderNovak • Stempel
- Kontakt:
Lepiej za każdy artykuł osobno.
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
W porządku. Jak coś napiszesz, to podeślij. Nie wiem kiedy następne wydanie, ale pewnie za ok. 3 tygodnie. Chociaż może wyrobimy się szybciej, skoro będziemy pisać we dwóch.
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
@AleksanderNovak jak dobrze pójdzie, to za tydzień (maksymalnie dwa) planuję wydać kolejny numer. Fajnie byłoby, gdybyś coś podesłał.
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Czasopismo "Orda", nr 4

Moje okładki pozostawiają sporo do życzenia, nikt nie jest chętny, żeby nawiązać współpracę z "Ordą" i zająć się stroną graficzną pisma?
@AleksanderNovak nie odpisałeś, więc wydałem bez czekania na Twój artykuł. Ale jak coś napiszesz, to chętnie dołączę do numeru piątego.
@Piotr Romanow zamawiałeś prenumeratę.
@Ronon Dex jak wrócisz z wyjazdu, to proszę o wrzucenia numerów 3. i 4. na stronę główną.
- AleksanderNovak • Stempel
- Kontakt:
Cóż, niestety mój czas i wena na mikronacje nie znają daty kiedy wreszcie napisałbym ten artykuł mam już koncept na niego. Czasopismo Orda jest moim ulubionym w mikronacjach i miło się dowiadywać o Ordzie a jeszcze milej że o Repujerstanie coś jest. BTW mam zapisanych 3 niedokończonych wątków jakieś ADHD chyba że coś zaczynam a tego nie kończe.
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Cieszę się, że się podoba.AleksanderNovak pisze: 25 wrz 2023, 14:18 Czasopismo Orda jest moim ulubionym w mikronacjach i miło się dowiadywać o Ordzie a jeszcze milej że o Repujerstanie coś jest.
Fajnie byłoby jeszcze wydawać miesięcznik dotyczący całego Bastionu i okolic, ale do tego już potrzebowałbym współpracowników, a póki co nikt nie wyraża zainteresowania.
Też tak czasami mam.AleksanderNovak pisze: 25 wrz 2023, 14:18 BTW mam zapisanych 3 niedokończonych wątków jakieś ADHD chyba że coś zaczynam a tego nie kończe.
- Juraj Zvolynský • Stempel
- Kontakt:
-
RÓD
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Szanowny Biały Chanie,
Byłbym zainteresowany pisaniem artykułów, ale potrzebny byłby mi terminarz w jakim okresie czasu miałbym pisać od siebie. Fajnie by było dołożyć tę nandyjską stronę do Twojego miesięcznika.
Byłbym zainteresowany pisaniem artykułów, ale potrzebny byłby mi terminarz w jakim okresie czasu miałbym pisać od siebie. Fajnie by było dołożyć tę nandyjską stronę do Twojego miesięcznika.
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
"Orda" niech już pozostanie nieregularnikiem, natomiast poza tym moglibyśmy wydawać regularnie, co miesiąc "Bastion" (nazwa do ustalenia). Trzeba po prostu ustalić jakiś terminarz, np.
- do 25 dnia każdego miesiąca - nadsyłanie artykułów do redaktora naczelnego,
- koniec miesiąca - publikacja.
Ja mogę składać artykuły. Oczywiście co do strony wizualnej możemy się jakoś dogadać. Fajnie byłoby, gdyby jak najwięcej osób przysyłało chociaż krótkie artykuły - a nawet niekoniecznie artykuły, mogą być komiksy, memy, itp.
Ważne, żeby dużo się działo i żeby ludzie spoza Bastionu chcieli to czytać.
"Bastion" moglibyśmy dystrybuować poprzez ambasady państw wchodzących w skład Bastionu.
- do 25 dnia każdego miesiąca - nadsyłanie artykułów do redaktora naczelnego,
- koniec miesiąca - publikacja.
Ja mogę składać artykuły. Oczywiście co do strony wizualnej możemy się jakoś dogadać. Fajnie byłoby, gdyby jak najwięcej osób przysyłało chociaż krótkie artykuły - a nawet niekoniecznie artykuły, mogą być komiksy, memy, itp.
Ważne, żeby dużo się działo i żeby ludzie spoza Bastionu chcieli to czytać.
- Marko Ramius
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Moje ulubione czasopismo
Przepiękna szata graficzna, która nie tylko zachęca do czytania ale świadczy o kunszcie wykonania.
Co do treści, czyta się szybko -za szybko
i garść cennych informacji. Idealna lektura wszędzie tam gdzie człowiek pragnie odrobiny spokoju.
Przepiękna szata graficzna, która nie tylko zachęca do czytania ale świadczy o kunszcie wykonania.
Co do treści, czyta się szybko -za szybko
Pro Deo imperatore pugnamus! Servitium est certamen et sacrificium! Sacrificium mors est! Mors finis servitutis est!