Reprezentacja Nan Di w Piłce Nożnej

Moderator: Thomas Lisendorff

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Kontakt:

PRZEDSTAWICIEL

Re: Reprezentacja Nan Di w Piłce Nożnej

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Sezon 60-ty właśnie został rozpoczęty. Oficjalnie startujemy o godzinie 19:00 w sobotę, 26 października. Czeka nas kolejny ciężki czas przygotowań do Mistrzostw Mikroświata (V-Mundialu), który już na początku roku w Osieku. Zmagania w jubileuszowym sezonie zakończymy z Boże Narodzenie, a więc 25 grudnia. Idealna data na zakończenie prawa? :D

Nie przedłużając, życzę wszystkim wielu chwil radości, wirtualnej adrenaliny i znalezienia taktyki, która da wam zwycięstwo w każdym kolejnym spotkaniu. Niech ten sezon będzie pełen emocji i daje mnostwo frajdy i ogrom satysfakcji!

​Do usłyszenia po pierwszym gwizdku sędziowskim!

Reprezentacja Nan Di została warunkowo dopuszczona w związku z tym, że wycofano się z projektu "start z piłką nożną" w innej mikronacji.
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

Reprezentacja Nowej Ordy ciężko trenuje przed nowym sezonem. Nasz pierwszy sezon skończyliśmy w środku tabeli, co nie jest złym wynikiem, jak na debiut. Mam jednak nadzieję, że teraz pójdzie jeszcze lepiej. :)
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Kontakt:

PRZEDSTAWICIEL

Andżej-chan pisze: 14 paź 2024, 19:31 Reprezentacja Nowej Ordy ciężko trenuje przed nowym sezonem. Nasz pierwszy sezon skończyliśmy w środku tabeli, co nie jest złym wynikiem, jak na debiut. Mam jednak nadzieję, że teraz pójdzie jeszcze lepiej. :)
Tak jest, Nowa Orda radzi sobie wyśmienicie i jest aktywnym członkiem społeczności MUP. :)
Awatar użytkownika
Thomas Lisendorff Stempel
Kontakt:

Post autor: Thomas Lisendorff »

Heinz-Werner Grüner pisze: 10 paź 2024, 19:40 Jako admin ligi MUP, chciałbym dopytać czy Herr @Thomas Lisendorff nadal zamierza prowadzić reprezentację?
Nie odwiedzano drużyny od sierpnia, prosiłbym więc o pilną odpowiedź czy gracie dalej czy kasować reprezentację.
Już jestem 😁.
Niestety sprawy osobiste zmusiły mnie do nie obecności.
/-/ Thomas von Lisendorff
Obrazek
Admirał Sił Zbrojnych Rodecji
Kanclerz Federacji Rodecji
Ataman Dehreiński
Wielki Książę Bałmucji
Awatar użytkownika
Kontakt:

PRZEDSTAWICIEL

Thomas Lisendorff pisze: 01 gru 2024, 09:43
Heinz-Werner Grüner pisze: 10 paź 2024, 19:40 Jako admin ligi MUP, chciałbym dopytać czy Herr @Thomas Lisendorff nadal zamierza prowadzić reprezentację?
Nie odwiedzano drużyny od sierpnia, prosiłbym więc o pilną odpowiedź czy gracie dalej czy kasować reprezentację.
Już jestem 😁.
Niestety sprawy osobiste zmusiły mnie do nie obecności.
Nie ma problemu, udało się uratować zespół. W miarę możliwości proszę o info jak Szanowny wiedziałby wcześniej, że znika na długi okres czasu. Jeśli oczywiście to w ogóle możliwe.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Cesarska Federacja Sportowa”