Wyprawa na Neokontynent [konsultacje i zamówienie]

Awatar użytkownika
Benjamin Stempel
Kontakt:

RÓD

Re: Wyprawa na Neokontynent [konsultacje i zamówienie]

Post autor: Benjamin »

Jeżeli określicie, czego jeszcze potrzeba, to Fenocja, z racji swojej położenia, może jakoś wesprzeć wyprawę ;)
Benjamin
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

Prowadziliście jakąś narrację związaną z Neokontynentem albo planujecie jakąś prowadzić? Nie chciałbym powodować jakichś większych niespójności narracyjnych. ;)
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

@Ronon Dex czy do 22 grudnia DEXMOR da radę wszystko przygotować?

Z którego portu wypływamy? Najlepiej byłoby, gdyby z Nandy lub jakiegoś mniejszego portu ordyjskiego.

Chciałem też zapytać o trasę rejsu. Czy po drodze będziemy zawijali do jakichś portów?
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Andżej-chan pisze: 17 gru 2023, 09:57 @Ronon Dex czy do 22 grudnia DEXMOR da radę wszystko przygotować?
Tak w zasadzie chodzi tylko o postacie... Twoją mam od dawna (bo już kiedyś ją stworzyłem i zaakceptowałeś, nawet nie pamiętam przy jakiej okazji - ale jest zapisana), swoją mam też.

Obrazek

Obrazek
Nie patrz na ciuchy i sprzęt... to się zmienia na bieżąco. Jednak w sumie wyprawa cywilna i o tej porze roku to coś w tym guście by chyba pasowało.

Jeżeli mielibyśmy mieć jeszcze jakiś innych mikronautów uczestników wyprawy to trzeba by zrobić, choć np. Piotra mam z czasów prac mundurowych w Edelweiss.
Andżej-chan pisze: 17 gru 2023, 09:57 Z którego portu wypływamy? Najlepiej byłoby, gdyby z Nandy lub jakiegoś mniejszego portu ordyjskiego.
Dla mnie bez znaczenia, bo statki typu M-100 nie są zbyt wymagające... co do załadunku i wyładunku. Do ładowni wsadzi się lżejszy sprzęt pływający i zapasy bez problemu, a dźwigi mogą to zwodować nawet na pełnym morzu.
Andżej-chan pisze: 17 gru 2023, 09:57Chciałem też zapytać o trasę rejsu. Czy po drodze będziemy zawijali do jakichś portów?
To zależy od Ciebie... nie ma takiej potrzeby, towarowe statki handlowe zabierają duży zapas paliwa, a ich silniki są bardzo ekonomiczne - nie ma konieczności uzupełniania paliwa i zapasów w takich rejsach.
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Benjamin Stempel
Kontakt:

RÓD

Post autor: Benjamin »

Andżej-chan pisze: 14 gru 2023, 19:38 Prowadziliście jakąś narrację związaną z Neokontynentem albo planujecie jakąś prowadzić? Nie chciałbym powodować jakichś większych niespójności narracyjnych. ;)
Całkowicie nie
Benjamin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przedsiębiorstwo Żeglugowe DEXMOR”