Akademia Nauk Mikrozoficznych w Ivanovie im. Jezera Enksea

LOKACJA IVANOVO
Bolesław

Re: Akademia Nauk Mikrozoficznych w Ivanovie im. Jezera Enksea

Post autor: Bolesław »

Imo przez nieaktywność administracji Micropedii w mikro nie ma tam żadnej kontroli nad hasłami. A później wyskakują takie kwiatki jak archipelag Valhalli (dobrze napisałem?) na północy Nordaty... Jestem gorącym zwolennikiem małych, ale uporządkowanych encyklopedii lokalnych.
Awatar użytkownika
AleksanderNovak Stempel
Kontakt:

Post autor: AleksanderNovak »

Możemy zrobić encyklopedię na stronie, czemu nie. Zasadniczo rzecz biorąc, to artykuły na mikropedii są bardzo rzadko aktualizowane, a szkoda.
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

Jak skoordynujemy nasze działania?
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Z mojej perspektywy...

Dział na forum gdzie będzie się ustalało treść i linkowało grafikę. Będę wrzucał na bieżąco na stronę.
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

@AleksanderNovak czy mogę stworzyć jako poddział Anszanu jakieś "Międzynarodowe Stowarzyszenie Bibliotekarzy i Encyklopedystów", w ramach którego zajmowalibyśmy się ustalonym już tworzeniem Encyklopedii Bastionu oraz biblioteki mikrozoficznej?

Myślę, że fajnie byłoby, gdybyśmy w ramach Bastionu trochę podzielili się różnymi inicjatywami, aby przez to zintegrować społeczność (słabo byłoby, gdybyśmy pozamykali się w jedno- lub dwuosobowych gettach ;) ). Repujerstan mógłby stać się właśnie naszym centrum bibliotekarsko-encyklopedycznym.
Awatar użytkownika
AleksanderNovak Stempel
Kontakt:

Andżej-chan pisze: 26 lip 2023, 21:15 @AleksanderNovak czy mogę stworzyć jako poddział Anszanu jakieś "Międzynarodowe Stowarzyszenie Bibliotekarzy i Encyklopedystów", w ramach którego zajmowalibyśmy się ustalonym już tworzeniem Encyklopedii Bastionu oraz biblioteki mikrozoficznej?

Myślę, że fajnie byłoby, gdybyśmy w ramach Bastionu trochę podzielili się różnymi inicjatywami, aby przez to zintegrować społeczność (słabo byłoby, gdybyśmy pozamykali się w jedno- lub dwuosobowych gettach ;) ). Repujerstan mógłby stać się właśnie naszym centrum bibliotekarsko-encyklopedycznym.
Czcigodny Andżeju, pozytywnie rozpatruję tą propozycję. Międzynarodowe Stowarzyszenie Bibliotekarzy i Encyklopedystów brzmi bardzo dobrze. Zastanawialiście się jednak nad organizacją zrzeszającą uczelnie mikroświata? Od dawna mam tą koncepcję w głowie. W ten sposób lepiej możnaby koordynować działania naukowe. Pomyśl tylko o usystematyzowanych tytułach zawodowych albo stopniach naukowych! "Międzynarodowa Sieć Uczelni Wyższych"
Awatar użytkownika
AleksanderNovak Stempel
Kontakt:

Insulijczycy twierdzą że vodebrali mi prawo do posługiwania się nazwą uczelni którą samemu założyłem poza tym to jest terytorium Repujerstanu, w jaki sposób mogliby odebrać mi do tego prawo? :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

AleksanderNovak pisze: 31 lip 2023, 13:25 Zastanawialiście się jednak nad organizacją zrzeszającą uczelnie mikroświata? Od dawna mam tą koncepcję w głowie. W ten sposób lepiej możnaby koordynować działania naukowe. Pomyśl tylko o usystematyzowanych tytułach zawodowych albo stopniach naukowych! "Międzynarodowa Sieć Uczelni Wyższych"
Próbowałem. Nie wypaliło.
https://spolecznosc.bialenia.org.pl/for ... hp?fid=203
Awatar użytkownika
śp. J. von Ribertrop Stempel

Post autor: śp. J. von Ribertrop »

AleksanderNovak pisze: 31 lip 2023, 13:30 Insulijczycy twierdzą że vodebrali mi prawo do posługiwania się nazwą uczelni którą samemu założyłem
Tak, a potem ci ją odebrano i w ogóle nie protestowałeś.
AleksanderNovak pisze: 31 lip 2023, 13:30 poza tym to jest terytorium Repujerstanu, w jaki sposób mogliby odebrać mi do tego prawo? :lol: :lol: :lol:
W realu pewno poszlibyśmy do jakiegoś sądu międzynarodowego*, w wirtualu klasycznie możemy pozostać w sferze wzajemnego darcia mordy i/lub słania not dyplomatycznych.

*Znaczy szczerze to idk, nie znam się na tym, ale nie zdziwiłbym się gdyby tak było.
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Dział Międzynarodowego Stowarzyszenia Bibliotekarzy i Encyklopedystów gotowy. @AleksanderNovak Ty zaczniesz, czy ja mam zagaić dyskusję?

A co do inby o Akademię, no cóż, najwyżej będą dwie Akademie Nauk Mikrozoficznych, bywa. :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Stan Anszan”