Witam!
Witam!
Hej!
Jestem nowy, trochę tylko pasywnie czytałem różne fora różnych mikronacji. Narazie bywam tu i ówdzie.
Jestem nowy, trochę tylko pasywnie czytałem różne fora różnych mikronacji. Narazie bywam tu i ówdzie.
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Witam!
Cześć!
Fajnie, że wpadłeś. Rozejrzyj się po forum i stronie, na pewno znajdziesz coś fajnego dla siebie.
Fajnie, że wpadłeś. Rozejrzyj się po forum i stronie, na pewno znajdziesz coś fajnego dla siebie.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- Markus Wettin • Stempel
- Kontakt:
Witamy w Bastionie Pollin! Świetnie, że do nas przybyłeś. Każdy kiedyś zaczynał, więc śmiało pytaj, jeśli coś Cię zaciekawi. Gdybyś podzielił się swoimi zainteresowaniami, moglibyśmy podpowiedzieć Ci, od czego najlepiej zacząć oraz wskazać miejsca i zajęcia, które mogą Cię zainteresować i pomóc na początku.
- Karol Keane
- Kontakt:
Howgh!tadeusz pisze: 08 lut 2025, 23:46 Hej!
Pasywne czytanie jest fajne, też lubię sobie poczytać o czym tam piszą tu i ówdzie! Ostatnio fajne rzeczy dzieją się w powieści o rzeźniku zmobilizowanym do służby wojskowej! Wyobrazi Pan sobie, że wysłano go do schwytania wirtualnego yeti! A niby tylko na ćwiczenia dostał powołanie!
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
Dziękuję za powitanie!
Napiszę po krótce w czym mógłbym pomóc:
1.Umiem robić grafiki wektorowe (SVG), więc może się przydać do map, jakiś logo.
2.Umiem programować (Python/C++), chociaż niestety nie znam frameworków webowych więc tutaj za dużo nie pomogę.
3.Interesuję się weksylologią/heraldyką mogę więc porobić.poprawić jakieś flagi/herby.
4.Jeśli trzeba to umiem zredagować sensowny tekst na jakiś temat.
Napiszę po krótce w czym mógłbym pomóc:
1.Umiem robić grafiki wektorowe (SVG), więc może się przydać do map, jakiś logo.
2.Umiem programować (Python/C++), chociaż niestety nie znam frameworków webowych więc tutaj za dużo nie pomogę.
3.Interesuję się weksylologią/heraldyką mogę więc porobić.poprawić jakieś flagi/herby.
4.Jeśli trzeba to umiem zredagować sensowny tekst na jakiś temat.
- Kontakt:
Masz umiejętności, które są obecnie bardzo cenione w mikroświecie. Grafik zawsze znajdzie coś do zrobienia, ponieważ często brakuje osób, które potrafią stworzyć profesjonalne logo lub grafikę na potrzeby różnych wydarzeń czy instytucji. Wspomniałeś o mapach. Jeśli masz choć podstawową wiedzę z zakresu kartografii, twoja pomoc zapewne byłaby bezcenna, choć tutaj musiałby wprowadzić cię Ronon Dex, który jest autorem Mapy Politycznej Mikroświata - viewtopic.php?p=7845#p7845
Skoro redagowanie tekstów nie sprawia ci trudności, a dodatkowo interesujesz się weksylologią i heraldyką, którymi narracyjnie zajmuje się wielu mikronautów, z pewnością bez problemu się zaaklimatyzujesz i znajdziesz dla siebie odpowiednie miejsce.
Skoro redagowanie tekstów nie sprawia ci trudności, a dodatkowo interesujesz się weksylologią i heraldyką, którymi narracyjnie zajmuje się wielu mikronautów, z pewnością bez problemu się zaaklimatyzujesz i znajdziesz dla siebie odpowiednie miejsce.
- Juraj Zvolynský • Stempel
- Kontakt:
-
RÓD
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Witam serdecznie w Bastionie! Zachęcam do dalszej obserwacji naszego forum, może Szanowny podejmie decyzję o zamieszkaniu w tym miejscu, a kto wie, może przyłoży cegiełkę do budowy naszego społeczeństwa?
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
- Kontakt:
Jeśli zdecydujesz się zagrzać u nas miejsce na dłużej, zachęcam do ubiegania się o obywatelstwo Imperium Nandyjskiego - viewtopic.php?t=145&start=10 Nan Di jest obecnie najbardziej aktywną częścią Bastionu, więc to właśnie tam najłatwiej będzie Ci zacząć. 
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Ale warto też zainteresować się innymi, obecnie mniej aktywnymi państwami Bastionu. Np. w Arcadii władza praktycznie leży na ziemi i wystarczy lekko się schylić, żeby ją podnieść. 
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,