Mapa Polityczna Mikroświata [aktualizowana]

Miejsce prowadzenia rozmów ogólnobastionowych.
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Re: Mapa Polityczna Mikroświata [aktualizowana]

Post autor: Andrzej Ordyński »

Ludowa Republika Bananowa. Nazwa oczywiście na cześć słynnego brodryjskiego rewolucjonisty.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Vilarte Stempel
Kontakt:

Post autor: Vilarte »

Karol Keane pisze: 30 gru 2024, 18:41 Macie te forum w końcu Dominusie, bo niemiło patrzy się na białą plamę Ijuż, gdy oczekiwało się zasiedlenia! ;) Jak jest problem, to możemy pomóc, albo władze Bastionu pomogą, pisać wnioski!
Mamy na to szybsze rozwiązanie :lol:
https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f ... BC#p396171
Awatar użytkownika
Karol Keane
Kontakt:

Post autor: Karol Keane »

Nie dostrzegam nic o opadzie radioaktywnym po wysadzeniu tego kontynentu! A to istotna kwestia dla ewentualnych podróżników tam, bo ...

ps, no i wypowiedź Sophie daje do myślenia odnośnie celowości w dobie lotnictwa odrzutowego.
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
Anszlus Stempel
Kontakt:

RÓD

Post autor: Anszlus »

@Ronon Dex byłaby możliwość weexportowania mapy stref czasowych, tylko bez kontynentów. Chciałbym jej użyć jako nakładki, z przezroczystością, aby nie trzeba było jej aktualizować o zmiany na kontynentach. Chodzi mi o zostawienie samych "pasków" z kolorami.
Sheldon Anszlus Robingren
Awatar użytkownika
Dominus
Kontakt:

Post autor: Dominus »

Jaką?
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Anszlus pisze: 14 sty 2025, 13:22 @Ronon Dex byłaby możliwość weexportowania mapy stref czasowych, tylko bez kontynentów. Chciałbym jej użyć jako nakładki, z przezroczystością, aby nie trzeba było jej aktualizować o zmiany na kontynentach. Chodzi mi o zostawienie samych "pasków" z kolorami.
Wracam z wyjazdu 26.01... wtedy coś pokombinuję.
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Anszlus Stempel
Kontakt:

RÓD

Post autor: Anszlus »

Ronon Dex pisze: 18 sty 2025, 22:10
Anszlus pisze: 14 sty 2025, 13:22 @Ronon Dex byłaby możliwość weexportowania mapy stref czasowych, tylko bez kontynentów. Chciałbym jej użyć jako nakładki, z przezroczystością, aby nie trzeba było jej aktualizować o zmiany na kontynentach. Chodzi mi o zostawienie samych "pasków" z kolorami.
Wracam z wyjazdu 26.01... wtedy coś pokombinuję.
Nie pilne, dziękuję <3
Sheldon Anszlus Robingren
Awatar użytkownika
Dominus
Kontakt:

Burek pisze: 31 gru 2024, 11:48 Towarzyszu Dominusie mam propozycję na nową republikę ludową...
Na jaką
Awatar użytkownika
Dominus
Kontakt:

Karol Keane pisze: 30 gru 2024, 18:41 Macie te forum w końcu Dominusie, bo niemiło patrzy się na białą plamę Ijuż, gdy oczekiwało się zasiedlenia! ;) Jak jest problem, to możemy pomóc, albo władze Bastionu pomogą, pisać wnioski!
No jest taki że forum nie umiem zrobić więc dałem wniosek tutaj ale nie wiem co dalej w tym temacie też nie mam bladego pojęcia czy jako przestrzeń informatyczna URLI można było by uznać serwer discord do puki by się nie zrobiło forum
Awatar użytkownika
Karol Keane
Kontakt:

Post autor: Karol Keane »

Dominus pisze: 20 sty 2025, 21:40
No jest taki że forum nie umiem zrobić więc dałem wniosek tutaj ale nie wiem co dalej w tym temacie też nie mam bladego pojęcia czy jako przestrzeń informatyczna URLI można było by uznać serwer discord do puki by się nie zrobiło forum
Ponieważ chcesz mieć forum na Bastionie, to władze tutejsze muszą pomóc, ale jak widzę, nieskory jesteś do zaakceptowania ich umiarkowanych warunków. Dlatego trwa pat w sytuacji, gdy mógłbyś spokojnie sobie tu już działać ze swoimi zwolennikami. Sorry, ale nie proponuję rozwiązań nierealnych, bo one i tak nie zadziałają.
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kantyna „Bastion””