Mapa Polityczna Mikroświata [aktualizowana]
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Mapa Polityczna Mikroświata [aktualizowana]
Ludowa Republika Bananowa. Nazwa oczywiście na cześć słynnego brodryjskiego rewolucjonisty.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Mamy na to szybsze rozwiązanieKarol Keane pisze: 30 gru 2024, 18:41 Macie te forum w końcu Dominusie, bo niemiło patrzy się na białą plamę Ijuż, gdy oczekiwało się zasiedlenia!Jak jest problem, to możemy pomóc, albo władze Bastionu pomogą, pisać wnioski!
https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f ... BC#p396171
- Karol Keane
- Kontakt:
Nie dostrzegam nic o opadzie radioaktywnym po wysadzeniu tego kontynentu! A to istotna kwestia dla ewentualnych podróżników tam, bo ...
ps, no i wypowiedź Sophie daje do myślenia odnośnie celowości w dobie lotnictwa odrzutowego.
ps, no i wypowiedź Sophie daje do myślenia odnośnie celowości w dobie lotnictwa odrzutowego.
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
@Ronon Dex byłaby możliwość weexportowania mapy stref czasowych, tylko bez kontynentów. Chciałbym jej użyć jako nakładki, z przezroczystością, aby nie trzeba było jej aktualizować o zmiany na kontynentach. Chodzi mi o zostawienie samych "pasków" z kolorami.

Sheldon Anszlus Robingren
Wracam z wyjazdu 26.01... wtedy coś pokombinuję.Anszlus pisze: 14 sty 2025, 13:22 @Ronon Dex byłaby możliwość weexportowania mapy stref czasowych, tylko bez kontynentów. Chciałbym jej użyć jako nakładki, z przezroczystością, aby nie trzeba było jej aktualizować o zmiany na kontynentach. Chodzi mi o zostawienie samych "pasków" z kolorami.
Nie pilne, dziękuję <3Ronon Dex pisze: 18 sty 2025, 22:10Wracam z wyjazdu 26.01... wtedy coś pokombinuję.Anszlus pisze: 14 sty 2025, 13:22 @Ronon Dex byłaby możliwość weexportowania mapy stref czasowych, tylko bez kontynentów. Chciałbym jej użyć jako nakładki, z przezroczystością, aby nie trzeba było jej aktualizować o zmiany na kontynentach. Chodzi mi o zostawienie samych "pasków" z kolorami.
Sheldon Anszlus Robingren
No jest taki że forum nie umiem zrobić więc dałem wniosek tutaj ale nie wiem co dalej w tym temacie też nie mam bladego pojęcia czy jako przestrzeń informatyczna URLI można było by uznać serwer discord do puki by się nie zrobiło forumKarol Keane pisze: 30 gru 2024, 18:41 Macie te forum w końcu Dominusie, bo niemiło patrzy się na białą plamę Ijuż, gdy oczekiwało się zasiedlenia!Jak jest problem, to możemy pomóc, albo władze Bastionu pomogą, pisać wnioski!
- Karol Keane
- Kontakt:
Ponieważ chcesz mieć forum na Bastionie, to władze tutejsze muszą pomóc, ale jak widzę, nieskory jesteś do zaakceptowania ich umiarkowanych warunków. Dlatego trwa pat w sytuacji, gdy mógłbyś spokojnie sobie tu już działać ze swoimi zwolennikami. Sorry, ale nie proponuję rozwiązań nierealnych, bo one i tak nie zadziałają.Dominus pisze: 20 sty 2025, 21:40No jest taki że forum nie umiem zrobić więc dałem wniosek tutaj ale nie wiem co dalej w tym temacie też nie mam bladego pojęcia czy jako przestrzeń informatyczna URLI można było by uznać serwer discord do puki by się nie zrobiło forumKarol Keane pisze: 30 gru 2024, 18:41 Macie te forum w końcu Dominusie, bo niemiło patrzy się na białą plamę Ijuż, gdy oczekiwało się zasiedlenia!Jak jest problem, to możemy pomóc, albo władze Bastionu pomogą, pisać wnioski!
redaktor SOKN Webpress