[SZCZYT NEOPOLITAŃSKI] Przyszłość Paktu Bundżadarskiego i integracji międzynarodowej

Awatar użytkownika
Femme Mystere
Kontakt:

Re: [SZCZYT NEOPOLITAŃSKI] Przyszłość Paktu Bundżadarskiego i integracji międzynarodowej

Post autor: Femme Mystere »

Od razu zgłaszam zainteresowanie konfliktem :)
Leutnant Lieselotte Augentrost
Kotlina Edelweiss
Awatar użytkownika
AF de Espada Stempel
Kontakt:

Re: [SZCZYT NEOPOLITAŃSKI] Przyszłość Paktu Bundżadarskiego i integracji międzynarodowej

Post autor: AF de Espada »

Andżej-chan pisze: 25 lis 2024, 16:04 Pomysł rywalizacji z Federacją Nordacką w sumie mi się podoba. Myślicie, że będą zainteresowani takim narracyjnym konfliktem?

No to już nie zależy ode mnie a raczej od rządu FN. Chociaż ten konflikt jak zawsze napędzany by był pewnie antypatią między może 2-3 osobami gdyż mam wrażenie że reszta może mieć to kolokwialnie mówiąc "w dupie".
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

Zaplanujmy więc jakieś działania zaczepne. ;) Jakieś pomysły?
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Femme Mystere
Kontakt:

Post autor: Femme Mystere »

Drodzy Panowie, coś jeszcze dyskutujemy czy można się odmeldować? xp
Leutnant Lieselotte Augentrost
Kotlina Edelweiss
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

Chyba możemy kończyć. Szczyt nie trafił na najlepszy moment jeśli chodzi o aktywność części państw członkowskich. Przyznaję, że i ja zawiodłem jako organizator. Niestety mam obecnie mało czasu na mikronacje, a chętnych do pomocy nie udało się w Arcadii znaleźć. :(
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
AF de Espada Stempel
Kontakt:

Post autor: AF de Espada »

Femme Mystere pisze: 02 gru 2024, 12:05 Drodzy Panowie, coś jeszcze dyskutujemy czy można się odmeldować? xp
Ale co sobie posiedzieliśmy w Arcadii to nasze.

Może i szczyt nie jakiś nade dynamiczny ale mimo wszystko treściwy w skutkach, no może poza jedną kwestią.
ObrazekObrazekObrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gabinet Prezydenta”