Witam
- Norbert Byfyj • Stempel
- Kontakt:
Witam
Witam wszystkich, którzy użytkują ów forum
Zapewne użytkownicy aktywni 5-7 lat temu będą mnie kojarzyć. Nie przybyłem na wielką aktywność. Właściwie to tak, ale w jednym długim poście, który kiedyś wpadnie. Na dobrą sprawę możecie oczekiwać, że coś odpowię, ale szczerze nie wiem czego od mojej persony oczekiwać, ale ten dziwny człowiek od wyścigów i innych ciekawych rzeczy sobie powrócił zobaczyć świat i przekazać światu stek swoich myśli.
Zapewne użytkownicy aktywni 5-7 lat temu będą mnie kojarzyć. Nie przybyłem na wielką aktywność. Właściwie to tak, ale w jednym długim poście, który kiedyś wpadnie. Na dobrą sprawę możecie oczekiwać, że coś odpowię, ale szczerze nie wiem czego od mojej persony oczekiwać, ale ten dziwny człowiek od wyścigów i innych ciekawych rzeczy sobie powrócił zobaczyć świat i przekazać światu stek swoich myśli.
Norbert Byfyj - człowiek Koburgii i Suderlandu
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Witam
Cześć!
Wprawdzie nie działałem nigdy w Suderlandzie i nie mieliśmy okazji się poznać, ale zawsze z sympatią śledziłem Pańską działalność. Cieszę się, że będziemy razem działać w Bastionie i będzie okazja się poznać.
Wprawdzie nie działałem nigdy w Suderlandzie i nie mieliśmy okazji się poznać, ale zawsze z sympatią śledziłem Pańską działalność. Cieszę się, że będziemy razem działać w Bastionie i będzie okazja się poznać.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- Stanisław Dmowski
- Kontakt:
Witamy i zapraszamy do aktywności mniejszej czy większej. Każdy jest u nas mile widziany.
Witam serdecznie,
Czytałem Pana post dot. na temat utopii mimo wszystko może będzie Pan zainteresowany do przystąpienia do KSA, a tam będzie Pan mógł się realizować
.
Tak czy owak arkadysjkie - Welcome!
Czytałem Pana post dot. na temat utopii mimo wszystko może będzie Pan zainteresowany do przystąpienia do KSA, a tam będzie Pan mógł się realizować
Tak czy owak arkadysjkie - Welcome!

- Thomas Lisendorff • Stempel
- Kontakt:
Witaj NorbertNorbert Byfyj pisze: 13 lip 2024, 18:41 Witam wszystkich, którzy użytkują ów forum
Bardzo miło mi cię ponownie spotkać
/-/ Thomas von Lisendorff

Admirał Sił Zbrojnych Rodecji
Kanclerz Federacji Rodecji
Ataman Dehreiński
Wielki Książę Bałmucji

Admirał Sił Zbrojnych Rodecji
Kanclerz Federacji Rodecji
Ataman Dehreiński
Wielki Książę Bałmucji