Witam

Miejsce na powitania.
Awatar użytkownika
Norbert Byfyj Stempel
Kontakt:

Witam

Post autor: Norbert Byfyj »

Witam wszystkich, którzy użytkują ów forum

Zapewne użytkownicy aktywni 5-7 lat temu będą mnie kojarzyć. Nie przybyłem na wielką aktywność. Właściwie to tak, ale w jednym długim poście, który kiedyś wpadnie. Na dobrą sprawę możecie oczekiwać, że coś odpowię, ale szczerze nie wiem czego od mojej persony oczekiwać, ale ten dziwny człowiek od wyścigów i innych ciekawych rzeczy sobie powrócił zobaczyć świat i przekazać światu stek swoich myśli.
Norbert Byfyj - człowiek Koburgii i Suderlandu
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Re: Witam

Post autor: Andrzej Ordyński »

Cześć!
Wprawdzie nie działałem nigdy w Suderlandzie i nie mieliśmy okazji się poznać, ale zawsze z sympatią śledziłem Pańską działalność. Cieszę się, że będziemy razem działać w Bastionie i będzie okazja się poznać. :)
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Stanisław Dmowski
Kontakt:

Post autor: Stanisław Dmowski »

Witamy i zapraszamy do aktywności mniejszej czy większej. Każdy jest u nas mile widziany.
Awatar użytkownika
Mark Felt Stempel
Kontakt:

Post autor: Mark Felt »

Witam serdecznie,

Czytałem Pana post dot. na temat utopii mimo wszystko może będzie Pan zainteresowany do przystąpienia do KSA, a tam będzie Pan mógł się realizować :).
Tak czy owak arkadysjkie - Welcome!
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Thomas Lisendorff Stempel
Kontakt:

Post autor: Thomas Lisendorff »

Norbert Byfyj pisze: 13 lip 2024, 18:41 Witam wszystkich, którzy użytkują ów forum

Zapewne użytkownicy aktywni 5-7 lat temu będą mnie kojarzyć. Nie przybyłem na wielką aktywność. Właściwie to tak, ale w jednym długim poście, który kiedyś wpadnie. Na dobrą sprawę możecie oczekiwać, że coś odpowię, ale szczerze nie wiem czego od mojej persony oczekiwać, ale ten dziwny człowiek od wyścigów i innych ciekawych rzeczy sobie powrócił zobaczyć świat i przekazać światu stek swoich myśli.
Witaj Norbert 😁.
Bardzo miło mi cię ponownie spotkać 😁.
/-/ Thomas von Lisendorff
Obrazek
Admirał Sił Zbrojnych Rodecji
Kanclerz Federacji Rodecji
Ataman Dehreiński
Wielki Książę Bałmucji
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się!”