Dział nieobecności
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Dział nieobecności
Na powrót mojej aktywności do normy trzeba będzie poczekać trochę dłużej nie zakładałem. Za dużo nadgodzin nabrałem, a teraz trzeba je wyrabiać. 
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
W najbliższym okresie nie będę miał czasu na większe zaangażowanie w mikroświecie. Będę zaglądał i rozpatrywał ewentualnego wnioski do Prezydenta Arcadii i do Izby Architektonicznej, może czasem coś krótko skomentuję, ale na nic więcej nie liczcie.
Może okres mojej realiozy i nieco zmniejszonej aktywności Ronona jest okazją, by inni mieszkańcy Bastionu wykazali się większym zaangażowaniem i stali się bardziej widoczni.
Może okres mojej realiozy i nieco zmniejszonej aktywności Ronona jest okazją, by inni mieszkańcy Bastionu wykazali się większym zaangażowaniem i stali się bardziej widoczni.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
I ta zmniejszona aktywność, a raczej prawie jej brak potrwa do końca roku. Ale przynajmniej już widać koniec bo dzisiaj się dowiedziałem, że od nowego roku wreszcie dostanę potrzebnego pracownika (trudność polega na tym, że konieczne są bardzo specyficzne i mało popularne uprawnienia). Czyli robota za dwóch tylko jeszcze niecałe półtora miesiąca... potem powiniem mieć czas na rozrywki, w tym mikro.
Informuję, że w dniach 18-25 maja będę na wyjeździe. Zaglądać pewnie będą czasem z telefonu, ale administrowanie raczej wykluczone.
Jak są jakieś sprawy w stylu działy, poddziały, zmiany nazw, ikonek itp. to poproszę w tym tygodniu, bo potem dopiero po 25 maja.
Jak są jakieś sprawy w stylu działy, poddziały, zmiany nazw, ikonek itp. to poproszę w tym tygodniu, bo potem dopiero po 25 maja.
W związku z koniecznością odstawienia komputera do naprawy gwarancyjnej oraz paru dni konieczności intensywnej pracy "na wyjeździe" najprawdopodobniej do poniedziałku będę dostępny tylko przez telefon (no może z laptopa w pracy zajrzę jak będę miał czas).
W razie czego @Andrew Hordeman ma uprawnienia administracyjne.
W razie czego @Andrew Hordeman ma uprawnienia administracyjne.
Od jutra rano do niedzieli wieczorem moja obecność będzie ograniczona z powodu mikronacyjnego zjazdu w realu.
- Karol Keane
- Kontakt:
Dobrej zabawy! Mnie trochę plany się posypały, więc wątpliwe, abym zjawił sie na nim.
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
W związku z nieprzyjemnymi sprawami realowo-rodzinnymi przez najbliższy tydzień raczej nie będę obecny - w razie pilnych spraw administracyjnych - proszę o PW.
W związku z nieplanowanym wyjazdem służbowym będę słabo obecny do niedzieli wieczorem - w razie pilnych spraw administracyjnych, proszę o PW i postaram się wieczorami ogarnąć problem.
- Meisande Gvandoya • Stempel
- Kontakt:
Z powodu nieoczekiwanych i pilnych spraw rodzinnych, będę mało aktywna przynajmniej przez tydzień (choć może dwa, nie wiem jak sytuacja się rozwinie) raczej niezbyt czasto, z doskoku.
Postaram się przeglądać forum, jednak moja aktywność się ciut zmniejszy.
Postaram się przeglądać forum, jednak moja aktywność się ciut zmniejszy.