Mam nadzieję, że to nie jest problem.Nazwa: Stahlheiwehr Partei.
Partia polityczna nawiązująca do ugrupowań politycznych w Austrii między 1933 - 1938r.
Lider: Johann von Mottlau.
symbol partii:
Ugrupowania militarne:
Heimwehr
Barwy:
Biel
Szkarłat
Motto: Heil unsere Vaterland!, Heil dir liebe Vaterland! (Chwała naszej ojczyźnie, Chwała tobie ukochana ojczyzno)
Srebrna odznaka członkowska SHP:
Złota odznaka członkowska SHP:
![]()
SHP.
Moderator: Karl Schwarzengrau
- Wilhelm von Zugdam
- Kontakt:
SHP.
Jak zapowiadałem, włączam się w działalność polityki. Zatem powołuję do życia niniejszą partię!
Ostatnio zmieniony 23 paź 2024, 23:16 przez Wilhelm von Zugdam, łącznie zmieniany 4 razy.
Wilhelm von Zugdam, Król Wielkiej Brytanii, Irlandii i Wysp Brytaniki

- Reza I Pahlavi • Stempel
- Kontakt:
Re: SHP.
Gratuluję założenia partii politycznej, a godło partyjno-organizacyjne mi się naprawdę podoba 
- Karl Schwarzengrau
- Kontakt:
Jestem bardzo zadowolony, że powstała nowa partia! Liczę na owocną współpracę 
- Norbert Byfyj • Stempel
- Kontakt:
Jest to intrygujaca inicjatywa, dowiemy się coś o niej wiecej? Symbole wskazują że jest to twór o charakterze zmilitaryzowanym czy też jest tutaj głębsza symbolika? Jakie plany ma ugrupowanie?
Norbert Byfyj - człowiek Koburgii i Suderlandu
- Wilhelm von Zugdam
- Kontakt:
Partia rozwinie się z biegiem czasu.Norbert Byfyj pisze: 16 paź 2024, 15:49 Jest to intrygujaca inicjatywa, dowiemy się coś o niej wiecej? Symbole wskazują że jest to twór o charakterze zmilitaryzowanym czy też jest tutaj głębsza symbolika? Jakie plany ma ugrupowanie?

- Kontakt:
No cóż, nie od razu Rzym zbudowano 
Sądzę, że będzie to partia podobna do Stahlhelm,ale może się mylę, więc zaczekam na oficjalną konferencję prasową oraz zaprezentowanie jej programu.
Sądzę, że będzie to partia podobna do Stahlhelm,ale może się mylę, więc zaczekam na oficjalną konferencję prasową oraz zaprezentowanie jej programu.
- Wilhelm von Zugdam
- Kontakt:
Wzorowałem się na Stahlhelmie, ale czas pokarze co s SHP wyjdzie…Reza I Pahlavi pisze: 17 paź 2024, 11:49 No cóż, nie od razu Rzym zbudowano

- Kontakt:
Przesyłam życzenia ogólnego powodzenia pańskich planów 
- Lazăr Taro Munteanu • Stempel
- Kontakt:
- Wilhelm von Zugdam
- Kontakt:
Dobrze, zostaje pan przyjęty do tej partii. Serdecznie witam!Lazăr Taro Munteanu pisze: 24 paź 2024, 16:18 Ja, Lazăr Taro Munteanu proszę o przyjęcie mej osoby do Stahlheimwehr Partei.