Autoprezentacja Hewreta z Gerwenu
Autoprezentacja Hewreta z Gerwenu
[spoiler]Ja tak tylko podpowiem, że w ustawie pomieszane są pojęcia "powołanie" z "mianowaniem"[/spoiler]
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2024, 10:31 przez Anonim, łącznie zmieniany 2 razy.
/-/ HEWRET Z GERWENU
Ten użytkownik został zbanowany za trolling i przekroczenie granic kulturalnej dyskusji, m.in. za poniższą wypowiedź:

Ten użytkownik został zbanowany za trolling i przekroczenie granic kulturalnej dyskusji, m.in. za poniższą wypowiedź:

- Julius Ludovici • Stempel
- Kontakt:
Re: Ustawa o Sądzie Najwyższym [DEBATA]
Dziękujemy za uwagę, ale kto pytał?
Na żądanie Wiceprzewodniczącego usunięto z sali nieproszonego gościa, który wszedł na mównicę bez pełnienia funkcji deputowanego, a także bez uzyskania wcześniej pozwolenia o możliwość zabrania głosu w trakcie obrad.
Na żądanie Wiceprzewodniczącego usunięto z sali nieproszonego gościa, który wszedł na mównicę bez pełnienia funkcji deputowanego, a także bez uzyskania wcześniej pozwolenia o możliwość zabrania głosu w trakcie obrad.
No jak się bezczelnie kopiuje ustawy z Bialenii a następnie z błędami się je przerabia to zawsze będzie mnie to interesować
I widze, że w Arcadii to nie pierwszy taki projekt. Za długo siedziałem w BU Bialenii, żeby nie rozpoznawać tych ustaw.
Więc nie dość, że uprawiają mikroświatowy kloning z alter ego to jeszcze idą na łatwiznę. ChatGPT już nie daje rady przy pisaniu ustaw?
I widze, że w Arcadii to nie pierwszy taki projekt. Za długo siedziałem w BU Bialenii, żeby nie rozpoznawać tych ustaw.
Więc nie dość, że uprawiają mikroświatowy kloning z alter ego to jeszcze idą na łatwiznę. ChatGPT już nie daje rady przy pisaniu ustaw?
/-/ HEWRET Z GERWENU

- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Gratuluję odkrycia wielkiej tajemnicy, o której publicznie pisałem: viewtopic.php?p=6630#p6630
Nikt cię tu nie zapraszał. Nie jesteś mile widziany w Arcadii, ani tym bardziej w Kongresie. Żegnamy.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- Azyen J. Hofsteede • Stempel
- Kontakt:
HzG pisze: 14 wrz 2024, 22:51 No jak się bezczelnie kopiuje ustawy z Bialenii a następnie z błędami się je przerabia to zawsze będzie mnie to interesować![]()
I widze, że w Arcadii to nie pierwszy taki projekt. Za długo siedziałem w BU Bialenii, żeby nie rozpoznawać tych ustaw.![]()
1. Mam to w dupie
2. Nikt cie tu nie zapraszał
3. Skill issue
4. Cry harder
5. Womp womp
6. Nwm, liczby 83, 20, 81, 177 mówią ci coś?
Re: Troll udający prawnika
Gratuluję, osiągnęliście poziom yoyonacji
/-/ HEWRET Z GERWENU

- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Troll udający prawnika

- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Troll udający prawnika
No dobrze, a więc zgodnie z Regulaminem:
Drugie ostrzeżenie za "mikroświatowy kloning".
Trzecie ostrzeżenie za "yoyonację".
Pierwsze ostrzeżenie za tytuł wątku.3.2. Zabronione jest publikowanie treści niezgodnych z prawem, wulgarnych, obraźliwych, dyskryminujących lub propagujących nienawiść.
Drugie ostrzeżenie za "mikroświatowy kloning".
Trzecie ostrzeżenie za "yoyonację".
Trzy ostrzeżenia są, więc żegnamy.4.2. W przypadku powtarzających się naruszeń regulaminu, użytkownik może zostać czasowo lub trwale zablokowany.
4.3. Członkowie Izby Architektonicznej mają prawo udzielania ostrzeżeń użytkownikom, którzy naruszają regulamin. Trzecie ostrzeżenie równoznaczne jest z zablokowaniem konta i zakazem zakładania nowych kont.
- Julius Ludovici • Stempel
- Kontakt:
Re: Troll udający prawnika
To
W dodatku wyobraźcie sobie mieć tak smutne życie, że zakładasz trollkonta by obrażać kogoś na forum xDDD
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Autoprezentacja Hewreta z Gerwenu
No jak to, w jakiejś mikronacji z którą nie ma nic wspólnego użyto dwóch bliskoznacznych, nieuregulowanych w prawie tego państwa pojęć jako synonimów, niezgodnie z tym, jak różnicuje się je realnie w prawie nieistniejącej III RP. To oczywisty powód do interwencji i obrażania wszystkich wokoło. Każdy normalny, zadowolony ze swojego życia człowiek zrobiłby tak samo. Prawda, chłopaki?