Historia terytorium Nan Di (od Astanii do niepodległości).
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Historia terytorium Nan Di (od Astanii do niepoległości).
Bywało tak, ja nie chcę robić za adwokata pana Czerepacha, ale kojarzy mi się, że rzeczywiście nazwy obwodów on wymyślał. Chyba nawet na moje polecenie jako Premiera Brodrii.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Piotr Romanow pisze: 11 lip 2023, 19:03 Panie Czerepach, to jest mapa z 2019 roku, kiedy Pana jeszcze w Pollinie nie było.![]()
Nigdzie nie napisałem, że ta konkretna mapka powstała w 2019, ale że w tym kształcie Brodrię planowano w 2019 - ta konkretna grafika (którą wkleiłem, a którą mi kiedyś przekazano w ramach pracy nad mapą Brodrii) może być późniejsza, ale obejmuje ten planowany w 2019 teren.Andżej-chan pisze: 11 lip 2023, 19:37 Z tego co pamiętam to pan Czerepach mówi prawdę. Było to bodajże w 2020 roku, ale głowy nie dam.
Jakieś wcześniejsze rysunki pamiętam... ale było na forum Grutina i już ich nie ma. Jednak to był ten sam teren, bo najpierw robiłem granice, a potem... z czasem dostałem ten podział na obwody.
Może życie na Pollinie byłoby prostsze i jaśniejsze, gdyby co niektórzy co chwilę personaliów nie zmieniali...
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Ta mapa może pochodzić nawet z 2019 r., tego nie pamiętam. Ale chyba było tak, że ktoś narysował mapę obwodów, ale ich nie nazwał i jako Premier postanowiłem to zmienić. A że miałem młodego Ministra, to jemu poleciłem wykonanie tej pracy.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
- Juraj Zvolynský • Stempel
- Kontakt:
-
RÓD
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Nie ważne, było to było. Nie szukajmy tutaj nic, bo debata zaraz powstanie pod postem. Haha. 
(poza Bastionem Peetri Romanaav)