Historia terytorium Nan Di (od Astanii do niepodległości).

Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Re: Historia terytorium Nan Di (od Astanii do niepoległości).

Post autor: Andrzej Ordyński »

Bywało tak, ja nie chcę robić za adwokata pana Czerepacha, ale kojarzy mi się, że rzeczywiście nazwy obwodów on wymyślał. Chyba nawet na moje polecenie jako Premiera Brodrii.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Piotr Romanow pisze: 11 lip 2023, 19:03 Panie Czerepach, to jest mapa z 2019 roku, kiedy Pana jeszcze w Pollinie nie było. ;)
Andżej-chan pisze: 11 lip 2023, 19:37 Z tego co pamiętam to pan Czerepach mówi prawdę. Było to bodajże w 2020 roku, ale głowy nie dam.
Nigdzie nie napisałem, że ta konkretna mapka powstała w 2019, ale że w tym kształcie Brodrię planowano w 2019 - ta konkretna grafika (którą wkleiłem, a którą mi kiedyś przekazano w ramach pracy nad mapą Brodrii) może być późniejsza, ale obejmuje ten planowany w 2019 teren.

Jakieś wcześniejsze rysunki pamiętam... ale było na forum Grutina i już ich nie ma. Jednak to był ten sam teren, bo najpierw robiłem granice, a potem... z czasem dostałem ten podział na obwody.
Aleksander Czerepach pisze: 11 lip 2023, 19:03 ... jeszcze jako von Stirlitz.
Może życie na Pollinie byłoby prostsze i jaśniejsze, gdyby co niektórzy co chwilę personaliów nie zmieniali... ;) :lol:
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

Ta mapa może pochodzić nawet z 2019 r., tego nie pamiętam. Ale chyba było tak, że ktoś narysował mapę obwodów, ale ich nie nazwał i jako Premier postanowiłem to zmienić. A że miałem młodego Ministra, to jemu poleciłem wykonanie tej pracy.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Juraj Zvolynský »

Nie ważne, było to było. Nie szukajmy tutaj nic, bo debata zaraz powstanie pod postem. Haha. :D
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Geografia i Demografia”