WSPÓLNIE naprawmy artykuł o mikronacjach na polskiej Wikipedii
- Damiano Windsachen • Stempel
- Kontakt:
Re: WSPÓLNIE naprawmy artykuł o mikronacjach na polskiej Wikipedii
wczoraj na naszym kochanym artykule pododawałem źródła, zmieniłem definicję i trochę też pousuwałem nie potrzebnych treści... Wygląda to całkiem obiecująco, a ja przygotowuje się na dalszą rozbudowę! Oczywiście samemu też można pisać do czego zachęcam! No a na ten moment artykuł prezentuje się następująco:

- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Doceniam Pańską pracę i trzymam kciuki za zapał do jej kontynuowania!
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- Kontakt:
Generalnie to udało się pierwszy raz od 2006 roku w całości rozwiązać bolączki tegoż artykułu i dodać do niego wymagane przypisy! Teraz pozostaje artykuł znacznie rozbudować i zaktualizować o aktualne informacje! Muszę przyznać, że był to bardzo ciekawy projekt i strasznie dziękuję za tak liczne zaangażowanie, jednak to jeszcze nie jest koniec, ponieważ tak jak już wcześniej wspomniałem artykuł wymaga znacznej aktualizacji i nie możemy się na ten moment zatrzymywać!

- Kontakt:
Z opóźnieniem informuję o dodaniu podstawowych informacji dotyczących stempla, a także możliwej skali ilości wszystkich mikronautów na podstawie ostatnich ankiet z Międzynarodowego Instytutu Ankiet. Dodatkowo informuję, że żaden z pozostałych redaktorów polskiej Wikipedii nie ma problemów do przedstawionych informacji wobec czego stwierdzam że podstawowa misja tego projektu właśnie się zakończyła
Oczywiście nie jest to absolutnie koniec, ponieważ cel polega na dalszym rozwoju owego artykułu i poszerzeniu go o chociażby wydarzenia Błękitnego Października oczywiście w miarę obiektywnym okiem co mam nadzieję będzie możliwe do zrealizowania zarówno przez stronę Sarmacką, oraz Teutońską, chodź akurat w tej kwestii pozostaję optymistą
Dziękuję wszystkim, którzy się zainteresowali i kibicowali projektowi, a szczególnie dziękuję tym którzy pomagali w redagowaniu oraz służyli pomocą w trakcie najnowszych edycji!
Oczywiście nie jest to absolutnie koniec, ponieważ cel polega na dalszym rozwoju owego artykułu i poszerzeniu go o chociażby wydarzenia Błękitnego Października oczywiście w miarę obiektywnym okiem co mam nadzieję będzie możliwe do zrealizowania zarówno przez stronę Sarmacką, oraz Teutońską, chodź akurat w tej kwestii pozostaję optymistą
Dziękuję wszystkim, którzy się zainteresowali i kibicowali projektowi, a szczególnie dziękuję tym którzy pomagali w redagowaniu oraz służyli pomocą w trakcie najnowszych edycji!