Ogólne informacje [Hipshangu]

Awatar użytkownika
Borys Zamycki Stempel
Kontakt:

Re: Ogólne informacje [Hipshangu]

Post autor: Borys Zamycki »

Obawiam się, że odsprzedanie całej Baroni będzie niemożliwe z dwóch powodów. Po pierwsze, są to ziemie, które zostały mi nadane, więc tego typu transakcja zapewne wymagałaby zgody Cesarza lub zastępującego go Ronona. Po drugie, jest to mój kawałek mikroświata i za bardzo się z nim zżyłem, by go tak całkiem odstąpić. ;)

Jednocześnie muszę przyznać, że jestem zaszczycony, iż Szanownemu spodobała się moja baronia. Jestem otwarty na inne, alternatywne rozwiązania, takie jak:
- odsprzedanie lub oddanie w dzierżawę kawałka Hipshangu, np. jednej wsi lub ziemi niezabudowanej pod budowę wsi (też zapewne będzie wymagało zgody Ronona lub Cesarza)
- odsprzedanie działki na terenie Hipshangu
- postaranie się przez Szanownego o nadanie lenna w sąsiedztwie Hipshangu - w takim przypadku służę swoim poparciem i zgodą na "budowanie się" w sąsiedztwie
(-) Borys Zamycki

Gubernator Arctiq (Nan Di)
Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski
--
Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury!

C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦ | Ū ū

Obrazek
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Post autor: Reza I Pahlavi »

Rozumiem pańskie racje i przyznaję,że są one logiczne, drogi panie Zamycki ;)

Swoją baronię miałem,ale się z nią w wyniku decyzji Niebiańskiego Cesarza pożegnałem przez kłopoty zdrowotne :?

Dawne to jednak dzieje, a co było a nie jest, nie pisze się w rejestr :lol:

Aktualnie przebywam w Imperium Anxi, które otrzymałem na mocy cesarskiego dekretu i chętnie Szanownego Pana odwiedzę w Baronii Hipshangu oraz przyjmę rewizytę :)
Awatar użytkownika
Borys Zamycki Stempel
Kontakt:

Post autor: Borys Zamycki »

Oczywiście zapraszam do odwiedzania Baroni Hipshangu. Szanowny Pan będzie zawsze mile widzianym gościem!

Tak swoją drogą to może warto pomyśleć o nawiązaniu partnerstwa między Hypykulą a Shemiran? W realu wiele miast ma podpisane umowy o partnerstwie z innymi miastami. W mikronacjach jeszcze się z tym nie spotkałem, ale zawsze możemy być pierwsi.
(-) Borys Zamycki

Gubernator Arctiq (Nan Di)
Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski
--
Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury!

C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦ | Ū ū

Obrazek
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Post autor: Reza I Pahlavi »

Rzeczywiście, bardzo zacna propozycja! XD

Chętnie ją rozważę :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Baronia Hipshang”