Wniosek z prośbą o nadanie obywatelstwa.
-
Bóeré Pá'Kílfee
Wniosek z prośbą o nadanie obywatelstwa.
Szanowny Prezydencie i insi Zacni Arkadyjczycy,
Pragnąłbym złożyć wniosek i jednocześnie też prosić o nadanie mi obywatelstwa arkadyjskiego.
Motywuję to mym zainteresowaniem tą nacją i chęcią przyłączenia się do budowy tegoż państwa.
W razie pytań oczywiście i chętnie odpowiem.
Pozdrawiam wszystkich wspomnianych.
Pragnąłbym złożyć wniosek i jednocześnie też prosić o nadanie mi obywatelstwa arkadyjskiego.
Motywuję to mym zainteresowaniem tą nacją i chęcią przyłączenia się do budowy tegoż państwa.
W razie pytań oczywiście i chętnie odpowiem.
Pozdrawiam wszystkich wspomnianych.
Re: Wniosek z prośbą o nadanie obywatelstwa.
Szanowny Panie,
Pozwolę sobie zadać tylko jedno pytanie - jakie to działania planuje Pan podjąć w KSA?
Pozwolę sobie zadać tylko jedno pytanie - jakie to działania planuje Pan podjąć w KSA?

-
Bóeré Pá'Kílfee
Drogi Panie Prezydencie,Mark Felt pisze: 23 lip 2024, 23:20 Szanowny Panie,
Pozwolę sobie zadać tylko jedno pytanie - jakie to działania planuje Pan podjąć w KSA?![]()
Lubię skrobać w kartografii, to znaczy tworzeniu, w projektowaniu flag czy herbów (głównie inspirując się starszymi, sprzed XX wieku, aż do starożytności, choć w nowoczesnym duchu również bym chętnie tworzył), książek-pdf (szata graficzna, rozmiejscowienie tekstu, czcionki). Myślałem także nad produkcją (czy to napojów gazowanych, samochodów czy innych dobroci), lecz wpierw winienem poznać dokładnie przeróżne tutejsze prawa.
Kwestia stanów również mnie bardzo fascynuje w tym zacnym, acz młodym państwie.
Może sumując - o co mnie naród poprosi postaram się wykonać i jeszcze coś własnego wymyślę.
Bóeré Pá'Kílfee pisze: 23 lip 2024, 23:32Drogi Panie Prezydencie,Mark Felt pisze: 23 lip 2024, 23:20 Szanowny Panie,
Pozwolę sobie zadać tylko jedno pytanie - jakie to działania planuje Pan podjąć w KSA?![]()
Lubię skrobać w kartografii, to znaczy tworzeniu, w projektowaniu flag czy herbów (głównie inspirując się starszymi, sprzed XX wieku, aż do starożytności, choć w nowoczesnym duchu również bym chętnie tworzył), książek-pdf (szata graficzna, rozmiejscowienie tekstu, czcionki). Myślałem także nad produkcją (czy to napojów gazowanych, samochodów czy innych dobroci), lecz wpierw winienem poznać dokładnie przeróżne tutejsze prawa.
Kwestia stanów również mnie bardzo fascynuje w tym zacnym, acz młodym państwie.
Może sumując - o co mnie naród poprosi postaram się wykonać i jeszcze coś własnego wymyślę.![]()
W Konfederacji przydadzą się ludzie, którzy są chętni i gotowi do pracy, co do praw to zachęcam do zapoznania się z Biblioteką Kongresu
I jeśli Pan para się heraldyką i kartografią to na pewno będzie Pan miał co robić gdyż obecnie nie posiadamy herbu państwowego:) jeśli zechce Szanowny to proszę o swoje propozycje
Z mojej strony nie pozostaje nic innego jak:
Szanowny Panie,
Po zapoznaniu się z Pana wnioskiem, brakiem uwag odnośnie Pana postanawiam o przyznaniu obywatelstwa Konfederacji Stanów Arcadi, mam nadzieję, że odnajdzie Pan dla siebie miejsce i spełni Pan swój arkadyjski sen.
Po zapoznaniu się z Pana wnioskiem, brakiem uwag odnośnie Pana postanawiam o przyznaniu obywatelstwa Konfederacji Stanów Arcadi, mam nadzieję, że odnajdzie Pan dla siebie miejsce i spełni Pan swój arkadyjski sen.
-(-) Mark Felt

-
Bóeré Pá'Kílfee
Wielce dziękuję Mister President.
Miło mi słyszeć, iż me umiejętności będą potrzebne! Obym jeno podołał.
Pozdrawiam, życząc miłej nocy. Ja sam, zaś coś poskrobię.
Miło mi słyszeć, iż me umiejętności będą potrzebne! Obym jeno podołał.
Pozdrawiam, życząc miłej nocy. Ja sam, zaś coś poskrobię.