Powitanie, mili ludzie.

Miejsce na powitania.
Bóeré Pá'Kílfee

Powitanie, mili ludzie.

Post autor: Bóeré Pá'Kílfee »

Drodzy tutejsi,
Zowię się Bóeré Pá'Kílfee [bouri paa k(j)ilfi], zwracać się można do mnie po prostu Bóeré; jeśli to komu niewygodne, zangielszczoną formę można używać - Bohree/Boree (Pa Kylfee).
De facto jestem znikąd, fabularnie zaś z Lerwy (Lerwá [lerłai]; ang. Lervaland [lerwailand]/[lerweiland]) i spolszczając, jestem Lerwandczykiem. Mam nadzieję, że nikomu ma samowola w tym zakresie drzazgą w palcu nie będzie. :)

Przybyłem w te strony, by się osiedlić. Lichą wiedzę o w-świecie posiadam, lecz wystarczającą, aby wiedzieć w jakie zaułki wchodzić i po co. Już nie przedłużając, chciałem się przywitać i rozpocząć nową drogę życia.

Wszystkich czytających pozdrawiam i miłego dnia czy nocy.
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Re: Powitanie, mili ludzie.

Post autor: Andrzej Ordyński »

Serdecznie witam i niezmiernie cieszę się, że zdecydował się Pan na zawitanie w skromne progi Bastionu. Zachęcam do rozejrzenia się po forum, z pewnością znajdzie Pan coś interesującego dla siebie.
Czy ma Pan już upatrzone jakieś państwo, czy może jest to wciąż otwarta kwestia?
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Bóeré Pá'Kílfee

Post autor: Bóeré Pá'Kílfee »

Andżej-chan pisze: 23 lip 2024, 23:10 Serdecznie witam i niezmiernie cieszę się, że zdecydował się Pan na zawitanie w skromne progi Bastionu. Zachęcam do rozejrzenia się po forum, z pewnością znajdzie Pan coś interesującego dla siebie.
Czy ma Pan już upatrzone jakieś państwo, czy może jest to wciąż otwarta kwestia?
Szczerze mówiąc zerkałem sobie już na Bastion "z oddali", a w końcu się rejestrując myślałem o KSA, zatem taki kurs obiorę. Jednakże wysoce możliwe, iż po uporządkowaniu mej nowej sytuacji, pozwiedzam co-nieco.
Awatar użytkownika
Mark Felt Stempel
Kontakt:

Post autor: Mark Felt »

Witamy, witamy!
Im więcej Nas tym zawsze weselnej, a czy Pan Szanowny posiada własny pomysł lub do któregoś pragnie dołączyć to nie pozostaje mi tylko trzymać kciuki :).
Mam nadzieję, że Szanowny znajdzie to czego szuka, ale oczywiście zapraszam do Arcadii!
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Post autor: Reza I Pahlavi »

Witamy serdecznie nowego mieszkańca! :)
Awatar użytkownika
Stanisław Dmowski
Kontakt:

Post autor: Stanisław Dmowski »

Cieszę się z Pana przybycia, mam osobistą nadzieję, że czas w Arcadii będzie dobrze spędzony i obfity w sukcesy i radości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się!”