Rezerwaty przyrody w stanie Whiteland

Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Re: Rezerwaty przyrody w stanie Whiteland

Post autor: Ronon Dex »

Julius Ludovici pisze: 21 lip 2024, 15:56 White Mountains National Park
[...]
Jeśli władze pozostałych stanów by chciały ustanowić park narodowy w swoim stanie to służę pomocą w wizualizacji takiego parku. Wykorzystuję do tego grę "Planet Zoo".
Bardzo fajna wizualizacja... aż się nie mogłem powstrzymać - odpaliłem sobie Way of the Huter, dawno się tym nie bawiłem i "przez Ciebie" musiałem wydać parę złotych, bo widzę, że jednego DLC nie miałem (pojazdy Kawasaki). Idę do wirtualnego lasu... trochę porozrabiać. :lol:
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Julius Ludovici Stempel
Kontakt:

Post autor: Julius Ludovici »

Way of the Hunter fajna gra, ale mi bardziej podchodzi jednak The Hunter Call of the Wild (nie wspominając już o The Hunter Classic, w który gram od czasów gimbazy). Do Way of the Hunter niedługo wydają DLC na mapę w Skandynawii, bodajże 2 sierpnia, są już zapowiedzi i trailery.

Fajnie, że wizualizacja parków się podoba i działa w jakimś stopniu inspirująco :D
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Julius Ludovici pisze: 21 lip 2024, 22:51 Way of the Hunter fajna gra, ale mi bardziej podchodzi jednak The Hunter Call of the Wild (nie wspominając już o The Hunter Classic, w który gram od czasów gimbazy). Do Way of the Hunter niedługo wydają DLC na mapę w Skandynawii, bodajże 2 sierpnia, są już zapowiedzi i trailery.
Przyznam się, że grą w temacie łowiectwa zainteresowałem się stosunkowo niedawno... a więc nie było już sensu wchodzić w starsze gry z tej samej serii (choć pewnie też są fajne... ale ile tych gierek warto mieć? I tak mam więcej niż czasu na zabawę). Biorąc pod uwagę, że z racji symulatorów lotniczych (i nie tylko) i tak muszę być "z kompem na bieżąco" (czyli w zasadzie co max 3 lata wymieniać) to kwestie graficzne grają u mnie sporą rolę.
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Whiteland”