Witam
- Thomas Jagerović • Stempel
- Kontakt:
Witam
Witam wszystkich,
w poprzednim życiu byłem obywatelem Republiki Suderlandu. Na forum widzę wiele znajomych twarzy które niekoniecznie muszą mnie kojarzyć. Jednak teraz przybywam tutaj aby spełnić marzenie o założeniu biznesów które przyczynią się społeczeństwu.
Pozdrawiam,
Thomas Jagerović
w poprzednim życiu byłem obywatelem Republiki Suderlandu. Na forum widzę wiele znajomych twarzy które niekoniecznie muszą mnie kojarzyć. Jednak teraz przybywam tutaj aby spełnić marzenie o założeniu biznesów które przyczynią się społeczeństwu.
Pozdrawiam,
Thomas Jagerović
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Witam
Witam serdecznie! Zachęcam do odwiedzenia różnych państw Bastionu, a w szczególności Nowej Ordy. 
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- Azyen J. Hofsteede • Stempel
- Kontakt:
- Stanisław Dmowski
- Kontakt:
Witaj, mam nadzieję, że spodoba Ci się na Bastionie! Zapraszam szczególnie do Arcadii.
- Julius Ludovici • Stempel
- Kontakt:
Witaj!
My się chyba znamy
Miło jak pojawiają się stare twarze!
My się chyba znamy
- Norbert Byfyj • Stempel
- Kontakt:
Witaj,
Możesz zdradzić jak się nazywałeś w Suderlandzie, gdyż chyba nie kojarzę ciebie zbytnio
Możesz zdradzić jak się nazywałeś w Suderlandzie, gdyż chyba nie kojarzę ciebie zbytnio
Norbert Byfyj - człowiek Koburgii i Suderlandu
- Thomas Jagerović • Stempel
- Kontakt:
Jeżeli mnie pamięć nie myli, to nazywałem się Albrecht Pringsheim.Norbert Byfyj pisze: 15 lip 2024, 19:39 Witaj,