Ankieta The Olympia Post dot. przynależności
Ankieta The Olympia Post dot. przynależności
Kolejny Stan Wildland dołączył do Konfederacji! Ale to nie koniec! Pod obrady Kongresu zostanie pewnie na dniach przedłożona kolejna propozycja stanu, który chce zasilić KSA. Liczymy i że w tym przypadku będzie jednomyślny.
Z racji rozwoju Arcadii i trwającej kampanii prezydenckiej zapytaliśmy obywateli i obywateli Konfederacji o ich odczucia względem przynależności.
Zachęcamy do zabrania głosu!
Z racji rozwoju Arcadii i trwającej kampanii prezydenckiej zapytaliśmy obywateli i obywateli Konfederacji o ich odczucia względem przynależności.
Zachęcamy do zabrania głosu!

- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Ankieta The Olympia Post dot. przynależności
Aktualnie do kraju. Kraj to wspólnota ludzi, która coraz bardziej nabiera konkretnych kształtów, wyrazistej kultury. Stany póki co są jednoosobowymi "ogródkami" gubernatorów. Ale kto wie, może jak będzie nas więcej, to moja odpowiedź się zmieni. 
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- Julius Ludovici • Stempel
- Kontakt:
Jak przedmówca - do kraju. Aktualnie pracujemy nad nadaniem tożsamości zarówno stanowi jak i krajowi, ale w kraju jesteśmy wspólnotą. Stany natomiast pełnią rolę, jak to określił Mr Hordeman, ogródka gubernatorów.
Zdaje sobie sprawę z tego, ze obecnie każdy z nas, czyli obywateli jest Gubernatorem i ma swoje małe poletko. Mimo wszystko uważam, że to zawsze dobry punkt do tego aby rozpocząć dyskusję
. Swoją drogą ciekawe jakie mają zadanie pozostali!

Ja również zaznaczyłem "do kraju"... stan to tylko pomysł na realizację swoich działań czy upodobań co do regionu (w sumie jaka "działka"), ale kraj i jego przyszłość jest rzeczą nadrzędną. Dlatego choć mam już "własny stan", gdzie będę realizował pewien klimat mam zamiar działać np. w New Olympia jako miejsce, gdzie chcę rozwijać przemysł czy na poziome państwowym z rozwojem armii.
- Stanisław Dmowski
- Kontakt:
Na obecną chwilę przywiązany jestem bardziej do kraju niż stanu. Zbyt mało czasu mam obecnie, by zająć się swoim Tropico i rozwinąć je na tyle, by w końcu w pełni się z nim utożsamiać. Być może jednak w niedalekiej przyszłości się to zmieni.
PS. Swoją drogą chyba przydałby się osobny dział dla gazety, by wszelkie wydania i ankiety były w jednym miejscu.
PS. Swoją drogą chyba przydałby się osobny dział dla gazety, by wszelkie wydania i ankiety były w jednym miejscu.
Jak najbardziej jestem za tym aby utworzyć odrębny dział dla Gazet i Czasopism
. Zrobi się porządek i będzie to łatwiejsze do nawigowania.