Flaga dla Pollinu: głosowanie! 🗳️

Miejsce prowadzenia rozmów ogólnobastionowych.
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Re: Flaga dla Pollinu: głosowanie! 🗳️

Post autor: Ronon Dex »

Helwetyk pisze: 28 gru 2023, 10:09 Pora na statystyki! [...] aktywnych i zweryfikowanych w Stemplu mieszkańców Pollinu.
Jestem w szoku, że załapałem się (wg stanu na obecną chwilę) w pierwszej dziesiątce najaktywniejszych mikronautów... :shock:
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Helwetyk Stempel
Kontakt:

PRZEDSTAWICIEL

Post autor: Helwetyk »

Ostatni komunikat, ostatni dzień głosowania! ⏰ W głosowaniu wzięło już udział 57 osób, frekwencja przekroczyła 50% aktywnych i zweryfikowanych w Stemplu mieszkańców Pollinu. Jutro poznamy wyłoniony w plebiscycie wzór i przystąpimy do głosowania nad kolorem flagi.

(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
Obrazek
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Juraj Zvolynský »

Ciekawe, ciekawe, które wygra. Nie mniej obok nandyjskiej flagi w moim skromnym mieszkanku będzie powiewała czarna flaga Pollinu. :)
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
Awatar użytkownika
Helwetyk Stempel
Kontakt:

PRZEDSTAWICIEL

Obrazek

Drodzy i Kochani!

Za nami dyskusja, preselekcja preselekcji, preselekcja, ustalenie zestawu barw oraz wyłonienie wzoru!
  • Uczestników głosowania: 60
  • Wariant A: 12 głosów 🥉
  • Wariant B: 23 głosy 🥈
  • Wariant C: 31 głosów 🥇
  • Wariant D: 9 głosów
Rozpoczynamy finalne z głosowań mających na celu wyłonienie flagi dla Pollinu. W tym głosowaniu ustalimy barwę wybranego wariantu. Zapraszam do urn! 🗳️

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

Dla dobrych kaddafistów jest tylko jedna prawidłowa odpowiedź w tej ankiecie...

/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Helwetyk Stempel
Kontakt:

PRZEDSTAWICIEL

Pora na pierwsze statystyki. W głosowaniu, po dwóch dniach, wzięło już udział 38 osób, czyli 63,3% uczestników poprzedniego głosowania oraz 34,9% aktywnych mieszkańców Pollinu. Czy faworyt utrzyma swoje prowadzenie? A może czeka nas niespodzianka?

Obrazek
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Wynik wyborczy KWW Zielonej Flagi to jest jakaś porażka, ja myślę że to pollińskie bardzo głupie społeczeństwo, ta banda imbecyli która głosowała na tych karakanów z Granatowej to jest jakieś wielkie nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie społeczne, jak moje gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, biznes, wszystko inne i dla was tylko znaczyło te 7 głosów, to was powinno się *****, tak się powinno was *****, jak tylko was może ***** ISM. Żydowska gwiazda was tak nie *********, jak *******was Granatowa Flaga. Aż wasz kukle będą swędziały z bólu. To jest dramat. To jest dramat, że na tej antyludzkiej planecie, w tym Pollinie w którym media nie były w stanie powiedzieć, że Zieloną Flagę zbezczeszczono, że ta flaga już nie powiewa nad Bialenią, że te oligarchiczne ***** powtarzam oligarchiczne ***** tę flagę zdejmowały bezpodstawnie i po latach zawieszały, że to nie jest czymś wartym tego, by ta flaga powiewała nad mikroświatem. Będzie was Grantowa Flaga ******* w dupę, będzie was dymać tak, jak was żydowska gwiazdda nie dymała. Narodowi, pollińscyvidioci. Ja mam to w piździe *****, bo mnie stać na wszystko. Będę żył ***** tak! Jeszcze dzisiaj, już bilet kupiony w kosmos i będę się z was pollińskie frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy debile, którzy te ******** wybrali. Nie na Zieloną, nie na Czerwoną, tylko na jakieś gwiazdy Dawida, Żydów w dupę ********, na odcienie niebieskiego głosowali. To właśnie jest ten ***** Pollin. Przez taki **** Pollin, przez was ***** nic się na tej nie zmieni, bo jesteście **** warci i trzeba was *****, ****** i na was zarabiać, bo jesteście bandą międzynarodowych nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście głosowali na Zieloną Flagę, którzyście wspomagali mnie, dziękuję. Bo to garstka mikronautów, garstka mikronautów, dzisiaj to jest 7 osób, może 8. (Wyłącz ten telefon, bo ci go wyłączę na amen) Tak, tak, tylko tym ***** Pollinie nadaje. Nie warto było ****, nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda ***** gadać, szkoda strzępić ryja naprawdę. Niech was... Słuchajcie. Ci, którzyście głosowali na granatowy niech was szlag trafi, **** warci jesteście, anty-mikronautami jesteście. Dobranoc. Dobra, na razie, szkoda było robić powstań, szkoda było budować kaddaizm. Głupi Pollin, głupi mikonauci, was do KL Morvenau tylko zaprowadzić, piecyki włączyć. Szkoda było na was cokolwiek wy głupie *****.
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Juraj Zvolynský »

Między Bogiem a prawdą, to zagłosowałem na czarną opcję. Chociaż myślę, że jak będę zamawiał sobie "banderę" Cesarstwa Nan Di to pewnie zamówię też flagę Pollinu w jej kolorze, ażeby się fajnie to w mieszkaniu komponowało.

Poza tym Andrzeju, przecież zawsze obok bialeńskiej flagi możesz powiesić sobie zieloną flagę pollinu. Nieprawdaż? :D

PS. Mikronacyjny nasz Stonogo, powinieneś na żółtą głosować i wierzyć w swój step. Ale interwencja Nan Di przypomni Ci o Twoich ***** kolorach. XDD
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Piotr Romanow pisze: 04 sty 2024, 17:24 Między Bogiem a prawdą, to zagłosowałem na czarną opcję.
No ładnie, kolor ISIS na fladze żydowskiego konceptu mikronacyjnego, zwanego Pollinem. :P
Piotr Romanow pisze: 04 sty 2024, 17:24 Poza tym Andrzeju, przecież zawsze obok bialeńskiej flagi możesz powiesić sobie zieloną flagę pollinu. Nieprawdaż?
A gdzie to się zamawia?
Piotr Romanow pisze: 04 sty 2024, 17:24 PS. Mikronacyjny nasz Stonogo, powinieneś na żółtą głosować i wierzyć w swój step. Ale interwencja Nan Di przypomni Ci o Twoich ***** kolorach. XDD
O sami widzicie jaki on jest. :P

BP, już kończę śmieszkować. Po prostu jak zobaczyłem, jak najprawdopodobniej będzie wyglądać flaga, to musiałem odreagować. :lol:
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Andżej-chan pisze: 04 sty 2024, 18:24
Piotr Romanow pisze: 04 sty 2024, 17:24 Poza tym Andrzeju, przecież zawsze obok bialeńskiej flagi możesz powiesić sobie zieloną flagę pollinu. Nieprawdaż?
A gdzie to się zamawia?
Przyznam, że chciałem zamówić flagi... nawet mi Helwetyk odpowiednie pliki do druku przygotował, ale w między czasie padł pomysł flagietek.

Przyznam, że ten pomysł mi się spodobał bardziej niż flagi, które są mało praktyczne. Na forum Leocji o tym rozprawialiśmy i nawet znalazłem potencjalnego wykonawcę (https://www.lemkris.pl/flagietki lub https://studioflag.pl/33-choragiewki-reklamowe) - spróbuje jutro tam zadzwonić dowiedzieć się o ceny i warunki sprzedaży.

Pewnie zamówiłbym sobie komplet czyli Oceania i Leocja, Nan Di i Nowa Orda oraz zapewne na pamiątkę Bialenia.

Jak się coś dowiem to dam znać.

Natomiast na flagi to Helwetyk ma dobry kontakt i sprawdzonego wykonawcę - oglądałem te flagi na dwóch zjazdach leockich i są naprawdę dobrze wykonane... tyle, że nadaje się tylko na takie spotkanie w realu, a flagietkę to sobie można w chacie na półce postawić... najlepiej nad kompem. A i na zjazdy się nadają... postawić na stole przy "stanowisku". Co jest fajniejsze niż stojące na uboczu flagi na kijach od szczotki...
Piotr Romanow pisze: 04 sty 2024, 17:24 Między Bogiem a prawdą, to zagłosowałem na czarną opcję.
Przyznam, że głosowałem za pomarańczową... tak jak pisałem w Leocji... skoro ma to być flaga dla Pollinu to zielony jest zbyt bialeński, czerwony się źle kojarzy (z ideami niezbyt "ciekawymi"... na tej samej zasadzie byłem autorem obrócenia znaku tak by nie przypominał kontrowersyjnego krzyża, bo też się źle kojarzy ideologicznie), niebieska to zbyt ONZ-etowska (szczególnie jak wygrał ten wieniec laurowy). Pomarańczowy jest kolorem Stempla i najbardziej mi pasował na ogólno-polliński kolor.

Szczególnie, że ani w Mikro, ani w realu ten kolor nie jest zbyt wykorzystywany.
Andżej-chan pisze: 04 sty 2024, 18:24 Po prostu jak zobaczyłem, jak najprawdopodobniej będzie wyglądać flaga, to musiałem odreagować. :lol:
Napisałem rano na Forum Leocji:
Ronon Dex pisze: 04 sty 2024, 08:56 Inna sprawa, że jak wszyscy będą narzekać na wybór to oznacza, że... osiągnęliśmy kompromis. 🤣
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kantyna „Bastion””