Wniosek o obywatelstwo
- Aleksander Czerepach
- Kontakt:
Wniosek o obywatelstwo
Szanowny Chanie Nowej Ordy,
Wnioskuję o nadanie mi obywatelstwa Chanatu Nowej Ordy. Swój wniosek motywuję, że jeszcze w Brodrii pełniłem funkcję pełniącego obowiązki Chana, oraz tym, że chcę działać w tymże państwie.
Jestem gotów przestrzegać prawa i wartości obowiązujących w Chanacie Nowej Ordy oraz szanować różnorodność kulturową i religijną, która stanowi integralną część tego miejsca. Moje intencje są szczere i pokojowe, a moim celem jest uczestnictwo w budowaniu wspólnego dobra i rozwoju tej społeczności.
(-) Aleksander Czerepach
Wnioskuję o nadanie mi obywatelstwa Chanatu Nowej Ordy. Swój wniosek motywuję, że jeszcze w Brodrii pełniłem funkcję pełniącego obowiązki Chana, oraz tym, że chcę działać w tymże państwie.
Jestem gotów przestrzegać prawa i wartości obowiązujących w Chanacie Nowej Ordy oraz szanować różnorodność kulturową i religijną, która stanowi integralną część tego miejsca. Moje intencje są szczere i pokojowe, a moim celem jest uczestnictwo w budowaniu wspólnego dobra i rozwoju tej społeczności.
(-) Aleksander Czerepach
Aleksander Czerepach
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Wniosek o obywatelstwo
Jaśnie Wielmożny Nojanie,
Wniosek rozpatruję pozytywnie. Bardzo cieszę się, że zdecydował się Pan do nas powrócić.
Może chciałby Pan objąć jakieś konkretne stanowisko? Obecnie zajęty jest tylko urząd mera Bundżadaru.
Wniosek rozpatruję pozytywnie. Bardzo cieszę się, że zdecydował się Pan do nas powrócić.
Może chciałby Pan objąć jakieś konkretne stanowisko? Obecnie zajęty jest tylko urząd mera Bundżadaru.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- Aleksander Czerepach
- Kontakt:
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Nie ma sprawy. Pierwsze zadanie - proszę opracować listę urzędów centralnych. Powinny nawiązywać do historii mongolskiej, a jeśli się nie uda, to do historii ludów turkijskich albo środkowoazjatyckich. Ważne, żeby nazwy urzędów nie pokrywały się z przyjętymi nazwami tytułów honorowych.
Jak się to uda, to może Pan objąć najwyższy z urzędów.
Jak się to uda, to może Pan objąć najwyższy z urzędów.
- Aleksander Czerepach
- Kontakt:
Na dniach może to zrobię. A to w jakimś wątku opublikować?
Aleksander Czerepach
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Tak, w Jurcie Chana.