III Zjazd Paktu Bundżadarskiego

Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

III Zjazd Paktu Bundżadarskiego

Post autor: Juraj Zvolynský »

Szanowni,
Rozumiem, że w bardzo krótkim czasie rozpoczynamy zjazd za zjazdem, nie mniej wydaje mi się ta inicjatywa w dość ciekawa, bowiem integrujemy nasz sojusz i rozwiązujemy sprawy niecierpiące zwłoki. Teraz też tak jest, a sam zjazd jest skierowany do Związku Winkulijskiego, którego Minister Spraw Zagranicznych Artur Kardacz od dłuższego czasu prowadzi z moją osobą rozmowy dotyczące głębszej współpracy z Nan Di, a także całym Paktem Bundżadarskim.
Znając personę Szanownego Kardacza, a także Jego Królewską Mość Alfreda Fabiana von Hohenburga, wydaje mi się, że przyjęcie Związku Winkulijskiego w nasze szeregi zapewni nam wielu wartościowych sojuszników i wprowadzi nasz sojusz na wyższy poziom.

Jako, że jest to nasz III zjazd postanowiłem określić porządek obrad;

1. Mowa wstępna (każdy z członków paktu, może wyrazić swoje zdanie na temat sytuacji)
2. Głosowanie
3. Oficjalna przemowa końcowa (albo przemowa przedstawiciela państwa członkowskiego)
4. Zakończenie zjazdu.

W takim razie rozpocznijmy III Zjazd.
DW: @Andżej-chan, @Heinz-Werner Grüner, @Artur Kardacz
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Re: III Zjazd Paktu Bundżadarskiego

Post autor: Andrzej Ordyński »

Nowa Orda popiera kandydaturę Związku Winkulijskiego na członka Paktu Bundżadarskiego.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Kontakt:

PRZEDSTAWICIEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Kotlina Edelweiss popiera kandydaturę Związku Winkulijskiego na członka Paktu Bundżadarskiego. Nie ma to tamto 8-)
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Dziękuję za informację Panowie, w takim razie mogę uznać że "bez głosowania" zagłosowaliśmy za przyjęciem Związku Winkulijskiego do Paktu Bundżadarskiego.

W takim razie zapraszam Ministra Spraw Zagranicznych (@Artur Kardacz), do zabrania głosu w sprawie przyłączenia Związku Winkulijskiego do Paktu.
Awatar użytkownika
Stuart Strange Stempel
Kontakt:

Post autor: Stuart Strange »

Cóż tu dużo mówić. Dziękuję za przyjęcie Związku Winkulijskiego do tego wspólnego grona. Liczę, że współpraca będzie układała się bardzo dobrze i każda ze stron coś z tego wyciągnie. Obecność w Pakcie Bundżadarski to szansa na zbudowanie dobrych relacji między państwami. To też okazja abyśmy wspólnie napędzali swoją aktywność. Związek Winkulijski dołoży wszelkich starań aby rozwijać Pakt i relacje dyplomatyczne z pozostałymi członkami.
Artur Kardacz von Hohenburg
Pierwszy Lord Admiralicji LMiK
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

W takim razie niedługo zostanie wydane ogłoszenie. Czekamy na ratyfikację statutu i zapraszamy do rozmów w sprawie Wielkiej przestrzeni gospodarczej. :)
Zablokowany

Wróć do „Rada Paktu”