Burek pisze: 12 cze 2026, 05:24
W zasadzie jest częścią Wyrtlandii
Dobrze to teraz pytanie, bo nie wiem jak to długo potrwa i czy warto robić dwa razy poprawki. Są dwie opcje:
1/ Oznaczam to jako Wyrtlandię (w kolorze) może być z napisem w nawiasie Noffoland lub odwrotnie czyli Noffoland i w nawiasie Wyrtlandia. Tutaj wybór należy do Ciebie... Jak to protektorat to ja bym dał Noffoland (Wyrtlandia).
2/ Oznaczam jako OBPP pod kontrolą Wyrtlandii czyli na szaro.
Tutaj pytanie, bo jak to znowu ma potrwać 5 minut to nie warto robić większych zmian, szczególnie że jak widać kolor brązowy ma Dreamland i Wyrtlandia (różnią się od siebie), a więc nie mogą być obok siebie i muszę kolorystykę pozmieniać.
Ile ma potrwać ta zabawa? Czy to tylko tymczasowa narracja czy wstęp do utworzenia kraju/terytorium zależnego Wyrtlandii.
Adelaide pisze: 11 cze 2026, 22:24
W sumie to dobrze, że sprawa się w końcu wyjaśniła. Lumerię reaktywuję… szczerze mówiąc dopiero się powoli wygrzebuje z obecnego bajzlu prawego. Do forum jeszcze trochę, ale jak tylko ogarnę, podeślę link.
Dobrze, ale wielkość mogę zmienić przy najbliższej aktualizacji. Ponieważ przy takich sprawach podaję powód - to wpiszę info o uzyskanych informacjach i Twojej decyzji jako... no właśnie jako kogo w tej Lumerii?