Şahin Zendî pisze: 06 gru 2025, 14:52 Chciałbym spytać o możliwość stworzenia jednego samolotu pasażerskiego dla nowopowstających linii lotniczych HaisAir. Na samolotach się nie znam, ani nie potrzebuję jakoś bardzo rozbudowanej floty, dlatego na razie jeden wzór. Jaka jest cena i co mam dostarczyć?
Kolorystycznie raczej tak jak samo logo, może być ten bordowy np. z białym.Ronon Dex pisze: 06 gru 2025, 18:40Şahin Zendî pisze: 06 gru 2025, 14:52 Chciałbym spytać o możliwość stworzenia jednego samolotu pasażerskiego dla nowopowstających linii lotniczych HaisAir. Na samolotach się nie znam, ani nie potrzebuję jakoś bardzo rozbudowanej floty, dlatego na razie jeden wzór. Jaka jest cena i co mam dostarczyć?
Biorąc pod uwagę gdzie leży Hazystan i jak ma daleko do "cywilizacji"- to jesteś raczej skazany na samoloty dalekiego zasięgu, a więc chyba PH-722LR lub PH-773LR z aktualnej oferty RAT (Dex Airlines i Aeropark Nandaf), ewentualnie PH-748 (taki jaki robiłem dla władz NaN Di)
Logo jest proste, a więc nie będę marudził o lepszą rozdzielczość, bo sobie bez trudu zrobię, ale proszę o nazwę użytej czcionki.
Czy są jakieś sugestie kolorystyczne? Czy mam sam coś dopasować by pasowało?
Şahin Zendî pisze: 06 gru 2025, 18:44 Kolorystycznie raczej tak jak samo logo, może być ten bordowy np. z białym.

Dobre słowo...
No to będzie dobre słowo w narracji o liniach lotniczych
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość