Niech pokój będzie tym, co nie boją się być własnymi panami!
Zwają mnie Coirloscadh, i pochodzę z Rewolucjonistycznego Wolnego Terytorium Wysokogórskiego. Przybywam do Bastionu, w celu zbudowania jakiegoś forum i struktur, gdzie każdy wolnościowiec może się bawić (bo WordPress, tym bardziej darmowy, najlepszą stronką nie jest.) Zgaduję, ze jak mi to jakoś wyjdzie pozostanę tu na dłużej - pytać o byle co to śmiało
Arriba!
- Coirloscadh • Stempel
- Kontakt:
- Juraj Zvolynský • Stempel
- Kontakt:
-
RÓD
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Arriba!
Witajcie!
Witamy na WOLNYM forum Bastionu, gdzie każdy chętny kraj może funkcjonować bez żadnej podległości czy zależności. Jedyne od czego jesteśmy zależni to od forum, które nas wszystkich łączy.
Jeśli jesteście Towarzyszu zainteresowani, aby tu prowadzić swoje państwo to proszę tylko o parę informacji tj;
- Nazwa kategorii
- Nazwa forum i subforum dla państwa
- Nazwa obywateli?
- Nazwa głowy państwa?
Znaki zapytania tylko i wyłącznie z tego powodu, że nie wiem jak można się odnieść do Wolnego Terytorium.
Ps. Szanuję za pomysł wolnego terytorium. W nieistniejącym realu zajmuję się Baćkiem Machno.
Witamy na WOLNYM forum Bastionu, gdzie każdy chętny kraj może funkcjonować bez żadnej podległości czy zależności. Jedyne od czego jesteśmy zależni to od forum, które nas wszystkich łączy.
Jeśli jesteście Towarzyszu zainteresowani, aby tu prowadzić swoje państwo to proszę tylko o parę informacji tj;
- Nazwa kategorii
- Nazwa forum i subforum dla państwa
- Nazwa obywateli?
- Nazwa głowy państwa?
Znaki zapytania tylko i wyłącznie z tego powodu, że nie wiem jak można się odnieść do Wolnego Terytorium.
Ps. Szanuję za pomysł wolnego terytorium. W nieistniejącym realu zajmuję się Baćkiem Machno.
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
- Coirloscadh • Stempel
- Kontakt:
To lecimy
- Rewolucyjne Wolne Terytorium Wysokogórskie (Można wyciąć Rewolucyjne, jeśli jest jakiś limit znaków)
Fora:
- Regionalny Kongres Chłopów, Robotników oraz Rewolucjonistów
----- Dziennik Decyzji Kongresu
- Militarna Rada Rewolucyjna
- Miasta i wsie
---- Kawiarenka "Malarka"
Szczerze, z Forum to chyba tyle - nie mam pewności, jak będę czegoś jeszcze potrzebować
Nazwa obywateli może i też być Altmontaranoj - Wysocygórale. Nazwa głowy państwa Subkomandanto
Z góry wielkie dzięki!
- Rewolucyjne Wolne Terytorium Wysokogórskie (Można wyciąć Rewolucyjne, jeśli jest jakiś limit znaków)
Fora:
- Regionalny Kongres Chłopów, Robotników oraz Rewolucjonistów
----- Dziennik Decyzji Kongresu
- Militarna Rada Rewolucyjna
- Miasta i wsie
---- Kawiarenka "Malarka"
Szczerze, z Forum to chyba tyle - nie mam pewności, jak będę czegoś jeszcze potrzebować
Nazwa obywateli może i też być Altmontaranoj - Wysocygórale. Nazwa głowy państwa Subkomandanto
Z góry wielkie dzięki!
- Kontakt:
-
RÓD
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Pewnie, minuta dwie i wszystko przygotuje.
Czy rangą dla zwykłego obywatela może być Wysokogóral?
Czy rangą dla zwykłego obywatela może być Wysokogóral?
- Coirloscadh • Stempel
- Kontakt:
Może być - tym bardziej, że Altmontaranoj może też być mylące dla niektórych
- Kontakt:
-
RÓD
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Właśnie taka dość "egzotyczna" nazwa, także wielu mogłoby się wielu nie domyśleć. 
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Serdecznie witam i życzę miłej (a może właśnie Szanowny wolałby niemiłą?) zabawy!
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- Aleksander Czerepach
- Kontakt:
- Robert Drenin • Stempel
- Kontakt:
O! A to ciekawe.
Oczywiście Zdrastwujtie Towarzyszu również! Natomiast widzę, że jednak Towarzysz zdecydował się pojawić na bastionie.
Jednakże też tak szczerze mówiąc, to nie ukrywam, że obszar Wysokogóry z pewnością będzie w obrębie mojego zainteresowania, z uwagi na interesujący system polityczny, jaki panuje u Towarzysza.
Oczywiście Zdrastwujtie Towarzyszu również! Natomiast widzę, że jednak Towarzysz zdecydował się pojawić na bastionie.
Jednakże też tak szczerze mówiąc, to nie ukrywam, że obszar Wysokogóry z pewnością będzie w obrębie mojego zainteresowania, z uwagi na interesujący system polityczny, jaki panuje u Towarzysza.
Tow. Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
Prezydent Republiki Ludowej Szczęścia