Jak się podoba? Zapraszam do dyskusji nie tylko kongresmenów i nie tylko Arcadyjczyków. Zachęcam do zgłaszania kontrpropozycji, jeśli ktoś ma lepszy pomysł.

AI załatwia robotęAndrew Hordeman pisze: 24 kwie 2024, 20:44 Jakiś czas temu zastanawialiśmy się poza forum nad flagą Arcadii. Trochę zabawy z AI i paintem dało taki efekt:
Jak się podoba? Zapraszam do dyskusji nie tylko kongresmenów i nie tylko Arcadyjczyków. Zachęcam do zgłaszania kontrpropozycji, jeśli ktoś ma lepszy pomysł.

Wiem, wiem po prostu bazowałem na bazieAndrew Hordeman pisze: 25 kwie 2024, 21:28 Nie wiem, czy Pańskie propozycje nie nawiązują trochę zbyt mocno do reala. Ale może niech rozsądzą inni obywatele i goście.![]()

To też mi przyświecało! ProstotaRonon Dex pisze: 26 kwie 2024, 20:30 Jeśli mogę coś podpowiedzieć z mikronakcyjnej praktyki graficznej... To starajcie się flagę zrobić w miarę prostą graficznie. Potem pewnie będziecie chcieli gdzieś ją wstawiać i pojawi się problem z nadmiernym skomplikowaniem grafiki.
Te "wodotryski" to zróbcie w herbie i godle... Ale flaga powinna być w miarę prostą.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość