Wniosek o Nadanie Praw Poddanego Korony Brytanickiej
Do Czcigodnych Urzędników Służby Obywatelskiej Korony Brytanickiej, oraz Wysokiej Rady Praw Poddanych,
Ja, niżej podpisany(a), z najwyższym szacunkiem i pokorą, zwracam się z prośbą o rozpatrzenie mojego wniosku o nadanie mi Praw Poddanego Korony Imperium Królestwa Brytaniki i Zjednoczonych Wysp Południowych. Deklaruję moją niezłomną lojalność wobec Najjaśniejszego Monarchy, Jerzego V, oraz wierność Ustawom i Zwyczajom Naszego Wielkiego Imperium.
Część I: Dane Osobowe Wnioskodawcy
Imię i Nazwisko (Pełne): Ryan McNewman
Data Urodzenia: 1690
Miejsce Urodzenia (Miasto/Kraina/Wyspa): Londyn
Zawód lub Stan: Kronikarz
Wyznanie Religijne: Kościół Reformowany Brytaniki
Część II: Deklaracja Lojalności i Zobowiązania
Niniejszym, Ja, Ryan McNewman, uroczyście deklaruję, że:
Wyrzekam się wszelkiej dotychczasowej lojalności wobec obcych władców.
Będę bezwzględnie przestrzegać Konstytucji Imperium oraz wszystkich Praw Korony.
Będę wiernie służyć Najjaśniejszemu Panu, Jerzemu V, oraz jego prawowitym Następcom.
Będę godnym i przykładnym Poddanym Korony, przyczyniając się do dobrobytu Imperium.
Data złożenia Wniosku: 23 listopada Roku Pańskiego 1725r.
Podpis Wnioskodawcy: Ryan McNewman
Do wypełnienia przez Urząd Koronny:
Data Przyjęcia Wniosku:
Decyzja Urzędu: □ Zatwierdzono / □ Odrzucono
Data Podjęcia Decyzji:
Podpis Urzędnika:
Do Czcigodnych Urzędników Służby Obywatelskiej Korony Brytanickiej, oraz Wysokiej Rady Praw Poddanych,
Ja, niżej podpisany(a), z najwyższym szacunkiem i pokorą, zwracam się z prośbą o rozpatrzenie mojego wniosku o nadanie mi Praw Poddanego Korony Imperium Królestwa Brytaniki i Zjednoczonych Wysp Południowych. Deklaruję moją niezłomną lojalność wobec Najjaśniejszego Monarchy, Jerzego V, oraz wierność Ustawom i Zwyczajom Naszego Wielkiego Imperium.
Część I: Dane Osobowe Wnioskodawcy
Imię i Nazwisko (Pełne): Ryan McNewman
Data Urodzenia: 1690
Miejsce Urodzenia (Miasto/Kraina/Wyspa): Londyn
Zawód lub Stan: Kronikarz
Wyznanie Religijne: Kościół Reformowany Brytaniki
Część II: Deklaracja Lojalności i Zobowiązania
Niniejszym, Ja, Ryan McNewman, uroczyście deklaruję, że:
Wyrzekam się wszelkiej dotychczasowej lojalności wobec obcych władców.
Będę bezwzględnie przestrzegać Konstytucji Imperium oraz wszystkich Praw Korony.
Będę wiernie służyć Najjaśniejszemu Panu, Jerzemu V, oraz jego prawowitym Następcom.
Będę godnym i przykładnym Poddanym Korony, przyczyniając się do dobrobytu Imperium.
Data złożenia Wniosku: 23 listopada Roku Pańskiego 1725r.
Podpis Wnioskodawcy: Ryan McNewman
Do wypełnienia przez Urząd Koronny:
Data Przyjęcia Wniosku:
Decyzja Urzędu: □ Zatwierdzono / □ Odrzucono
Data Podjęcia Decyzji:
Podpis Urzędnika: